logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پیمان جبلی:

شهید سلیمانی از نگاه رسانه‌ای‌ها، یک رسانه است

شهید سلیمانی از نگاه رسانه‌ای‌ها، یک رسانه است
رئیس رسانه ملی گفت: شهید سلیمانی از نگاه رسانه‌ای‌ها، یک رسانه است و منش و شجاعت و رفتار این شهید محتوای رسانه قلمداد می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پیمان جبلی رئیس رسانه ملی به اولویت های رسانه ملی در سومین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی پرداخت و گفت: تمامی برنامه سازان صدا و سیما در شبکه های مختلف رادیو و تلویزیونی در این روزها در حال تهیه و تدارک برنامه های ویژه سومین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی هستند.

وی با بیان اینکه شهید سلیمانی حق بزرگی بر کشور و مردم دارد، گفت: حاج قاسم سلیمانی کسی است که جان خود را فدای امنیت کشور کرد، او در حوزه های فرهنگ، رسانه، اخلاق و انسانیت و معرفت معلم همه بود.

رئیس رسانه ملی ادامه داد: شهید سلیمانی از نگاه رسانه‌ای‌ها، یک رسانه است و منش و شجاعت و رفتار این شهید محتوای رسانه قلمداد می شود؛ امیدوارم برنامه های تولید شده در رسانه در شان و جایگاه این سردار شهید به عنوان قهرمان ملی و اسطوره تاریخ معاصر ایران باشد.

پیمان جبلی در بخش دیگر صحبت هایش  به تولیدات رسانه ملی در بخش سرود و موسیقی اشاره کرد و گفت: دفتر شعر و موسیقی و سرود سازمان صدا و سیما نیز در سومین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی تولیداتی تدارک دیده است که تولیدات این مرکز در شبکه های مختلف رادیو و تلویزیون پخش می شود.

رئیس  رسانه ملی خاطر نشان کرد: موسیقی و سرود یکی از جذاب ترین و عمیق ترین عرصه‌های رسانه است که به خوبی می توان برای تببین شخصیت سردار سلیمانی از آن استفاده کرد.

جبلی ادامه داد: سردار سلیمانی مظهر وحدت، انسجام و هم افزایی ملی، شخصیتی است که مورد احترام آحاد ملت ایران بود؛ مراسم تشییع سردار سلیمانی گواه این مطلب است، او بود که جان و وجود و تمام زندگی اش را فدای ملت ایران ساخت و با خون خود عبارت «جان فدای مردم ایران» را امضا کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه