به بهانه گروگان گیری داعش در استرالیا؛
آیا غده سرطانی داعش به کشورهای دیگر سرایت کرده است؟/ وقتی مانور بزرگ شیعیان، تروریست ها را از فعالیت خود در عراق مایوس می کند
تروریست ها در روزهای اخیر با دریافت پیام تجمع میلیون ها نفری شیعیان از انجام تحرکات تروریستی خود در منطقه مایوس شده و این تحرکات را به کشورهای دیگر جهان منتقل کرده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از مرصاد، روز دوشنبه برخی از رسانه های استرالیایی خبری را منتشر کردند که بر اساس رخدادهای روزهای گذشته قابل پیش بینی بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصاد,این رسانه ها خبر داده اند که یک فرد گروگان گیر در شهر سیدنی استرالیا در یک کافه اقدام به گروگان گیری کرده است.
,این فرد مسلح در اولین اقدام خود، پرچم سیاهی را به نمایش گذاشته است که در آن نوشته های عربی وجود دارد.
,,

, ,
گروگان گیر در تازه ترین اقدام درخواست پرچم گروه ترویستی داعش را داشته است. بدین ترتیب مشخص می شود که این اقدام در پی گسترش عملیات های تروریستی داعش به دیگر کشورها در حال صورت گرفتن است.
,
اقدامی که قابل پیش بینی بود
,
حوادث و اتفاقات رخ داده در روزهای اخیر شرایطی را به وجود آورد که گروگان گیری در استرالیا را قابل پیش بینی می کرد.
,شکست های پی در پی تروریست های داعش در عراق از نیروهای مردمی شیعه و سنی و ارتش عراق اعتماد به نقس این گروه را به شدت پایین آورد.
,تاثیرات شکست تروریست ها به اندازه ای بود که آن ها در روزهای اخیر جمع کثیری از نیروهای خود را به دلیل کم کاری اعدام کردند.
,

, ,
در تازه ترین این اعدام ها، گروهک داعش 200 نفر از اعضای خود را به صورت دسته جمعی اعدام کرد.
,,
حضور 20 میلیونی شیعیان در اربعین تیر خلاصی به تروریست ها
, حضور 20 میلیونی شیعیان در اربعین تیر خلاصی به تروریست ها,اربعین حسینی امسال علاوه بر فضای معنوی خود دارای ابعاد سیاسی زیادی بود که تاثیرگذاری آن به تدریج در حال نمایان شدن است.
,این مانور 20 میلیون نفری شیعیان نشان دهنده قدرت نفوذی است که اعتقادات شیعه در کشورهای جهان دارد به صورتی که میلیون ها نفر با تحمل مشکلات خود را به کربلا رساندند.
,,

, حضور میلیون ها نفری شیعیان در کربلا پیام روشنی را به تروریست ها و حامیان آنها داد که منطقه خاورمیانه و به خصوص مناطقی که شیعیان و اهل سنت برادرانه با یکدیگر زندگی می کنند محل جولان آن ها نیست.
,در این شرایط پیش بینی می شود عملیات های تروریستی فرامنطقه ای داعش تنها به استرالیا ختم نشود و در آینده جامعه جهانی شاهد جنایات جدید از گروه در اروپا و آمریکا باشد.
,انتهای پیام/گ
,]
ارسال دیدگاه