logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

وزیر نفت:

تعطیلی تهران کمک بزرگی به تامین گاز کشور کرده است

تعطیلی تهران کمک بزرگی به تامین گاز کشور کرده است
وزیر نفت درباره کمبود گاز در کشور گفت: دستور رئیس‌جمهور برای تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات شهر تهران کمک بزرگی به تامین گاز کشور کرد و در این مدت حدود دو و نیم میلیون متر مکعب کاهش مصرف را شاهد بوده‌ایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جواد اوجی  وزیر نفت درباره کمبود گاز در کشور گفت: دستور رئیس‌جمهور برای تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات شهر تهران کمک بزرگی به تامین گاز کشور کرد و در این مدت حدود دو و نیم میلیون متر مکعب کاهش مصرف را شاهد بوده‌ایم.

 وزیر نفت که برای بررسی وضعیت پایداری انتقال شبکه گاز به خراسان رضوی سفر کرده، روز یکشنبه در جلسه فوق‌العاده ستاد انرژی این استان و در ارتباط تلفنی با رئیس‌جمهور، ضمن تشکر از مردم برای صرفه‌جویی در مصرف گاز گفته: «از صبح پنجشنبه واردات گاز ترکمنستان به ایران قطع شد و کشور تمام توان خود را برای تامین گاز به کار بست و به یک رکورد بی‌نظیر دست پیدا کرد.»

به گفته وی، قطع گاز ترکمنستان به‌واسطه مشکل پیش‌آمده در آن کشور است و حتی بر اساس اخبار رسیده، شهر عشق‌آباد - پایتخت این کشور - و استان‌های مجاور آن در پایداری شبکه گاز و برق دچار مشکل شده‌اند.

اوجی ادامه داد: در این مدت سعی شده با تغییر آرایش در بخش تولید و مصرف برای پایداری شبکه انتقال گاز به صورت لحظه‌ای تصمیم‌گیری شود تا دچار کمترین میزان قطع گاز در کشور و استان خراسان رضوی باشیم.

وی همچنین گفته «مدیریت مصرف گاز با همکاری استانداران سراسر کشور و برپایی ستاد سوخت و بحران برای رصد لحظه‌ای میزان گاز شکل گرفت ولی متاسفانه از روز گذشته در برخی نقاط جنوب استان خراسان رضوی دچار قطعی گاز شدیم که گاز مایع در اختیار مردم قرار گرفت و بخاری نفتی و گازی توزیع شد.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه