اخبار داغ

رحیمیان در همایش نماد مقاومت؛

اسرائیل کودک‌کش در حال سقوط است/ راه شهدای مقاومت تا نابودی اسراییل ادامه دارد

اسرائیل کودک‌کش در حال سقوط است/ راه شهدای مقاومت تا نابودی اسراییل ادامه دارد
دبیر کل جمعیت دفاع از ملت فلسطین گفت: اسرائیل کودک‌کش در حال سقوط است بنابراین چاره‌ای جز ضربه زدن به مقاومت اسلامی ندارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام محمد حسن رحیمیان نماینده ولی فقیه و دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین در یازدهمین همایش نماد مقاومت که صبح امروز (سه شنبه ۲۷ دی ماه) برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد شهدای مقاومت، گفت: سرزمین فلسطین از ویژگی‌های برجسته‌ای برخوردار است که در قرن اخیر به رژیم صهیونیستی مبتلا شد.

وی افزود: اسرائیلی‌ها خودشان اذعان دارند که صهیونیسم یک بار در ۷۵ سالگی و بار دیگر در ۸۰ سالگی سقوط کرده و در حال حاضر نیز در آستانه سومین شکست و سقوط خود قرار دارد.

دبیر کل جمعیت دفاع از ملت فلسطین عنوان کرد: اسرائیل کودک‌کش در حال سقوط است بنابراین چاره‌ای جز ضربه زدن به مقاومت اسلامی ندارند.

رحیمیان تاکید کرد: راه شهدای مقاومت تا نابودی این رژیم کودک‌کش ادامه خواهد داشت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: کسانی که به دنبال ضربه زدن به جمهوری اسلامی هستند، بدانند که با طناب اسرائیل به ته چاه سقوط خواهند کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه