جزئیاتی از نشست انتخاباتی دولتی ها در کرمانشاه
مشاور عالی استاندار: مردم از عملکرد دولت ناراضی اند / کنایه مشاور اقتصادی استاندار به یک حزب اصلاح طلب/ اعتراض اهل سنت به دلسوزی دروغین مشارکتی ها برای اهل تسنن
جلسه انتخاباتی دولتی های در استان کرمانشاه با سخنرانی جعفر همتی و نیری مشاورین استاندار و همچنین حضور حق شناس مدیرکل امور بانوان و تعدادی از نیروهای نزدیک به جریان منحله مشارکت برگزار شد که با اعتراض به برخی ژست های خلاف واقع مشارکتی ها به پایان رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از مرصاد، عصر یک شنبه هفته جاری نشستی انتخاباتی به تولیت مسئولین استانداری کرمانشاه برگزار شد که انتشار خبر ان در شبکه اطلاع رسامی مرصاد واکنش احطاب اصلاح طلب را به دنبال داشت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, مرصاد, مرصاد,بر اساس این گزارش روند برگزاری چنین جلساتی با محوریت مسئولین استانداری کرمانشاه موضوعی است که تکرار آن به دلیل در پیش رو بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی سوال انگیز شده است.
,آقایان جعفر همتی و نیری مشاورین استاندار کرمانشاه هستند که در این نشست حاضر بوده و از سخنران های اصلی بودند.
,مشاور عالی استاندار کرمانشاه که دعوت کننده اصلی برای این جلسه بود، در اظهاراتی از عدم رضایت مردم کوچه و بازار از عملکرد اقتصادی دولت یازدهم سخن گفت و این موضوع را خطری برای انتخابات آینده مجلس و حتی انتخابات آینده ریاست جمهوری عنوان کرد.
,همتی همچنین از عدم انسجام و بی برنامگی اصلاح طلبان گلایه کرد و گفت: بیش از 60 نفر برای این نشست دعوت شده اند و می بینید که متاسفانه نیمی از آنها نیامده اند.
,وی گفت: اصولگرایان برای انتخابات آینده روی گزینه هایی مثل دمیاد استاندر سابق کرمانشاه، ابراهیم عزیزی و بهروز مرادی به عنوان معاونین سابق رئیس جمهور به اجماع رسیده اند در حالی که ما هنور تفرقه داریم.
,همتی بر اساس تحلیلهای خود همچنین از عدم اجماع اصولگرایان روی بزرگانی مثل مصری، کرمی راد و... سخن گفت.
,شریفه حق شناس مدیرکل امور بانوان استاندار کرمانشاه از جمله مدیران دیگر استانداری بود که در این نشست انتخاباتی حضور داشت.
,نیری مشاور امور اقتصادی استاندار کرمانشاه نیز در این جلسه بدون ذکر نام تلویحا از کسانی انتقاد کرد که از سوی نهادهای مختلفی مثل میراث فرهنگی و استانداری تقویت می شوند ولی عملا در برابر همین ها جو سازی می کنند و عامل تفرقه می شوند.
,به نظر می رسید نیری به صورت غیر مستقیم دبیر حزب اصلاح طلب توسعه کرمانشاه را مخاطب قرار داده است. البته وی نامی از حسن علی مهدوی چشمه گچی ذکر نکرد و باید توضیحات بیشتری در خصوص این اظهارت را داشته باشد.
,معصومی، رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در دولت اصلاحات نیز با اشاره به اینکه همواره از کاندیداهای اهل سنت حمایت کرده است سخنانی ر در این زمینه اظهار داشت که با اعتراض برخی از نیروهای اهل سنت حاضر در جلسه همراه شد.
,برخی از چهره های اهل سنت حاضر در این نشست با بیان سوابقی از تقابل مشارکتی ها با برادران اهل سنت در انتخابات های گذشته اظهارت معصومی را دروغ گویی خواندند.
,در این نشست نیروهایی همچون چغازردی، رشیدی از اسلام آباد غرب، وکیلی از سنقر و کلیایی، مصطفی محمدی از پاوه، عزیزی از گیلان غرب، صمدی و... حضور داشتند.
,این جلسه که قرار بود در آن سرشاخه ها و حلقه های بعدی تعیین تکلیف شود با ناکامی و نیامدن افرد مدعو و جر و بحث پایانی جلسه تمام شد.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه