logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

نماینده مردم مه ولات، تربت حیدریه و زاوه در مجلس:

کاهش قیمت نفت توطئه نظام سلطه است

کاهش قیمت نفت توطئه نظام سلطه است
نماینده مردم مه ولات، تربت حیدریه و زاوه در مجلس شورای اسلامی گفت: پایین آمدن قیمت نفت بخشی از سناریوی تحریم ها علیه نظام جمهوری اسلامی ایران و توطئه نظام سلطه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، ابوالقاسم خسروی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی سیمای مه ولات، اظهار کرد: قدرت های شیطانی دنیا در طول 36 سال انقلاب اسلامی بارها از اسلحه پایین آوردن قیمت نفت علیه کشور ایران استفاده کرده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیمای مه ولات,

وی افزود: رژیم جنایتکار اسرائیل با حمایت سردمداران عربستان و گروه خطرناک، خبیث و بی رحم داعش دست های پشت پرده این اقدام غیرانسانی و این ضرر بزرگ به کشورهای تولیدکننده نفت هستند.

,

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در شرایط کنونی به فرموده مقام معظم رهبری کشور باید به سمت اقتصاد مقاومتی حرکت کند، تصریح کرد: در حال حاضر ما 1 بشکه نفت صادر میکنیم و در عوض کالاهایی با 20 برابر قیمت آن بشکه از کشورهای دیگر وارد می کنیم و البته این در شرایطی است که قیمت نفت در بالاترین حد خود باشد، در حالی که دانشمندان غیرتمند ایرانی خود می توانند همین کالاها و نیازمندی ها را در داخل تولید کنند.

,

خسروی در پایان خاطر نشان کرد: امروز زمان آنست که به استعدادها، توانمندی ها و ذخایر عظیمی که در بخش های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در کشور وجود دارد، توجه و اهتمام ویژه شود و به فرموده مقام عظمای ولایت با عزم ملی و مدیریت جهادی به سمت اجرایی کردن سیاست های اقتصاد مقاومتی به پیش برویم.

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه