در9 ماهه اول سال 93؛
کاهش 3.7 درصدی ازدواج در سمنان / سه هزار و 944 مورد واقعه ازدواج در استان سمنان به ثبت رسید
مدیرکل ثبت احوال استان سمنان به کاهش ثبت واقعه ازدواج در استان سمنان در 9 ماهه سال93 اشاره کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاخه طوبی، عباسعلی طالب بیدختی، مدیرکل ثبت احوال استان سمنان در جمع خبرنگاران سمنانی به کاهش ثبت واقعه ازدواج در استان سمنان در سال93 اشاره کرد و گفت: امسال3 هزار و 944 مورد واقعه ازدواج در استان سمنان به ثبت رسیده که بیانگر کاهش 3.7 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از شاخه طوبی, به نقل از شاخه طوبی, .,مدیرکل ثبت احوال استان سمنان از کاهش 3.7 درصدی ازدواج و افزایش 1.3درصدیطلاق طی 9 ماهه امسال در این استان خبر داد و افزود: امسال 879 مورد واقعه طلاق نیز در استان سمنان رخ داده که این رقم نسبت به 9 ماهه سال گذشته 1.3 درصد افزایش دارد.
, .,وی با بیان اینکه در هر ماه 864 واقعه ولادت و روزانه 28 نفر در استان سمنان متولد شده اند، خاطرنشان کرد: 51.8 درصد از متولدین پسر و 48.92 درصد دختر بوده اند.
, .,مدیرکل ثبت احوال استان سمنان با اشاره به ثبت دو هزار و 707 مورد وفات در این استان در سالجاری اطهار داشت: این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل 14.2 درصد رشد دارد و این افزایش ناشی از به روز رسانی پرونده های راکد در استان سمنان است.
, .,
طالب بیدختی با اشاره به اینکه 51.45 درصد فوت شدگان مرد و 48.56 درصد زن بوده اند، بیان کرد: میزان ثبت ولادت در استان سمنان 99.8 درصد و وفات 99.5 درصد است.
وی افزود: در هر ماه 300 و در هر روز 10 نفر در استان سمنان درگذشته اند.
,
مدیرکل ثبت احوال استان سمنان با اعلام اینکه سوم تا نهم دی به عنوان هفته ثبت احوال نامگذاری شده است، گفت: در هفته ثبت احوال پروژه فیبر نوری ادارات ثبت احوال برخی از شهرهای این استان، تجلیل از ثبت یاوران، افتتاح ایستگاه صدور کارت هوشمند ملی و ... در این استان بهره برداری می شود.
,,
انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه