logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

کتک خوردن زن عربستانی در برابر چشمان قاضی!

کتک خوردن زن عربستانی در برابر چشمان قاضی!
یک زن مطلّقه که برای گرفتن حق حضانت کودکانش به محکمه مراجعه کرده بود، در دادگاه از شوهر سابقش به شدت کتک خورد، بدون اینکه حضار یا قاضی واکنشی نشان بدهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از العالم، زنی در استان تبوک در شمال غرب عربستان مدتی پیش از شوهرش طلاق گرفته بود و به دادگاه برای به عهده گرفتن حضانت کودکانش مراجعه کرده بود که در جلسه دادگاه از شوهرش به‌سختی کتک خورد و هیچ یک از نیروهای امنیتی یا حضار یا دادگاه واکنشی نشان ندادند و فقط شاهد کتک خوردن زن بودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, العالم,

روزنامه القدس العربی با نقل این خبر نوشت: علت کتک خوردن زن این بود که دادگاه، حق حضانت کودکان را به زن داده بود.

,

این زن به علت شدت جراحات وارده به بیمارستان ملک خالد استان تبوک منتقل شد و پس از بهبودی شکایتی را به پلیس، دستگاه قضایی و وزارت کشور ارائه کرد.

,

زن مضروب در شکایت خود آورده است که شوهرش سابقش حق کتک زدن وی را نداشته و باید محاکمه شود و قاضی دادگاه نیز به علت بی‌تفاوتی نسبت به ضرب و جرح زن در جلسه دادگاه، باید تحت پیگرد قرار بگیرد.

,

کاربران شبکه های اجتماعی در عربستان نیز در اعتراض به نقض حقوق زنان این کشور هشتگ های (# زن – در – خطر – حتی – در دادگاه ) و (# کتک – زن – مقابل – قاضی – دادگاه ) ایجاد کرده و خواستار محاکمه قاضی شدند.

,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه