سردار محمد تقی مهری :
شهید عباس مهری به دنبال دانش بنیان کردن سپاه بود / می گفت با شناخت دقیق اسلام از امام خمینی (ره) دفاع کنیم
رئیس پلیس پیشگیری ناجا گفت : شهید دکتر عباس مهری از استعدادهای درخشان سپاه بود که به دنبال دانش بنیان کردن این نهاد انقلابی بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گلستان ما ؛ سردار محمد تقی مهری رئیس پلیس پیشگیری ناجا و از افتخارات استان گلستان در دوران دفاع مقدس اظهار کرد: شهید عباس مهری از استعدادهای درخشان سپاه بود که همواره به دنبال دانش بنیان کردن این هاد انقلابی بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان ما,سردار مهری افزود: به نوعی اکثر فرماندهان فعلی سپاه اکثر دانش آموخته او بودند و نزد شهید مهری که کلاس های تربیتی را بخوبی اداره می کرد دانش آموخته شدند.
,عضو سابق لشکر 25 کربلا خاطرنشان کرد: شهید عباس مهری همیشه می گفت ما باید شاخت ما از اسلام دقیق باشد و با این شناخت دقیق است که می توانیم از امام خمینی (ره) دفاع کنیم .
,

, سردار محمد تقی مهری با بیان اینکه شهید در دوران انقلاب شور و حرارت زیادی داشت تصریح کرد: در یک مقطع زمانی گرایش به کتابهای شهید مطهری دربین جوانان فزونی یافت و جوانان در کتابخانه محل کتابهای استاد مطهری را جستجو می کردند و در این بین عباس مهری هم نقش فعالی در کتابخانه داشت.
,رئیس پلیس پیشگیری ناجا گفت: وقتی به عملیاتهای جنوب می رفتیم همواره بعد از نماز تعقیبات را ادامه می داد و قران را حتی در حد کم مطالعه می کرد و این خواندن چند خط قران هم از یادگاران دفاع مقدس بود که ایشان همواره با لحن زیبایی تلاوت می کرد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه