logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

برخورد با فساد در فوتبال وظیفه فراکسیون ورزش نیست

برخورد با فساد در فوتبال وظیفه فراکسیون ورزش نیست
وقتی بحث خرید و فروش بازیکن و مسائل مالی مطرح می‌شود، نشان می‌دهد اخلاق در ورزش فاصله گرفته‌ایم و نیاز است کمیسیون اصل 90 و مراجع قضایی به ورزش ورود کند تا حق ورزشکاری ضایع نشود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا عضو فراکسیون ورزش مجلس گفت: مسئله ای که باید در ورزش به آن اشاره شود بحث احیای اخلاق در این حوزه است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, عضو فراکسیون ورزش مجلس گفت: مسئله ای که باید در ورزش به آن اشاره شود بحث احیای اخلاق در این حوزه است.,

حسین گروسی، اظهار داشت: در مورد پرونده فساد در فوتبال ایران مسئله ای که باید در ورزش به آن اشاره شود بحث اخلاق است و احیای اخلاق در این حوزه بسیار مهم است. وقتی بحث خرید و فروش بازیکن و مسائل مالی مطرح می‌شود، نشان می‌دهد اخلاق در ورزش فاصله گرفته‌ایم و نیاز است کمیسیون اصل 90 و مراجع قضایی به ورزش ورود کند تا حق ورزشکاری ضایع نشود.

, حسین گروسی، اظهار داشت: در مورد پرونده فساد در فوتبال ایران مسئله ای که باید در ورزش به آن اشاره شود بحث اخلاق است و احیای اخلاق در این حوزه بسیار مهم است. وقتی بحث خرید و فروش بازیکن و مسائل مالی مطرح می‌شود، نشان می‌دهد اخلاق در ورزش فاصله گرفته‌ایم و نیاز است کمیسیون اصل 90 و مراجع قضایی به ورزش ورود کند تا حق ورزشکاری ضایع نشود.,
 
,
وی افزود: اخلاق در ورزش فراموش شده و وزارت ورزش باید توجه کند چراکه بداخلاقی‌ها در ورزش روز به روز بیشتر می‌شود و در شأن نظام جمهوری اسلامی نیست. ما با کشورهای غربی فرق می‌کنیم اما امروز مشخص است از اخلاق دور شده‌ایم و این مسئله اصلا برای مملکت ما خوب نیست.
,
 
,
عضو فراکسیون ورزش مجلس تأکید کرد: فساد در فوتبال چه کم باشد و چه شدت داشته باشد، زیبنده ورزش ما نیست. کمیته انضباطی و کمیسیون اصل 90 و دادگاه جای خودش را دارد اما بحث این است که چرا اصلا باید این مسائل در ورزش ما وجود داشته باشد؟ ورزش ما باید الگوی پاکی باشد، نه اینکه کمیسیون اصل 90 و دادگاه به ورزش ما ورود کنند. اگر بحث فساد یک یا دو مورد باشد، اشکال ندارد و به آن رسیدگی می‌کنیم اما بسیاری از جوان ها ناراحت هستند که جذب باشگاه‌ها نمی‌شوند اما برخی افراد با روابط جذب باشگاه‌ها می‌شوند.
,
 
,
گروسی در پایان گفت: برخورد با فساد وظیفه ما نیست و وظیفه دستگاه‌های قضایی است. ما در بحث اخلاق و احیای اخلاق در ورزش تأکید داریم و انشاء الله وزیر ورزش که انتخاب شود، با او جلسه می‌گذاریم و ورود خواهیم کرد و مجلس در مورد این مسائل بی تفاوت نیست.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه