logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

گزارش وزیر امور خارجه از آخرین وضعیت دیپلماسی اقتصادی

گزارش وزیر امور خارجه از آخرین وضعیت دیپلماسی اقتصادی
بابایی گفت: دیپلماسی اقتصادی می‌تواند نقش خوبی در تولید، واردات و صادرات کشور داشته باشد و یکی از ارکان موفقیت ما در امور اقتصادی، محسوب می شود.

 به گزارش راه دانا؛  حمیدرضا حاجی بابایی همچنین در توضیح جلسه عصر سه شنبه کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات با حضور وزیر امور خارجه، گفت: همچنین حسین امیرعبداللهیان در این جلسه درباره نوع تحلیلی که از سیاست خارجی وجود دارد و می‌تواند در آینده ای نزدیک در بودجه کشور تاثیر گذار باشد، مطالبی را عنوان کرد.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این جلسه مقرر شد تا وزیر امور خارجه یک جلسه سه ساعته با کمیسیون برنامه و بودجه مجلس داشته باشد تا در این جلسه به سوالات نمایندگان پاسخ داده و گزارش فعالیت‌های این دستگاه را به شکل کامل‌تری، مطرح کنند.

حاجی بابایی تاکید کرد: به واقع اگر ما بتوانیم دیپلماسی اقتصادی - خارجی کشور را تقویت کنیم این امر می‌توانیم نقش بسیاری زیادی در اقتصاد و بودجه کشور داشته باشد.

وی تاکید کرد: همچنین دیپلماسی اقتصادی می‌تواند نقش خوبی در تولید، واردات و صادرات کشور داشته باشد بنابراین یکی از ارکان موفقیت ما در امور اقتصادی، دیپلماسی اقتصادی است.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس یازدهم بیان کرد: با این حال وزارت امور خارجه تاکنون در زمینه دیپلماسی اقتصادی گامهای خوبی را برداشته است و ما هم علاقه مندیم که این گامها هم بیشتر شوند و وزارت امور خاجه نقش محوری خودش را برای دیپلماسی اقتصادی بگذارد چرا که بزرگترین مشکل معطوف به موضوعات اقتصادی است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه