logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

آغاز دور جدید پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت دهه فجر

آغاز دور جدید پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت دهه فجر
گروه خودروسازی سایپا قصد دارد در آستانه چهل و چهارمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، از ساعت ٩ صبح روز پنجشنبه (١٣ بهمن ماه) چهار محصول خود را در قالب پیش‌فروش یکساله عرضه کند؛ سایپا تاکید دارد تنها متقاضیانی که تا ساعت ١۵ روز چهارشنبه وجه خودرو را به حساب خود واریز کرده باشند و این وجه مسدود شده باشد؛ امکان ثبت‌نام خواهند داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛گروه خودروسازی سایپا به مناسبت ایام دهه فجر و در آستانه چهل و چهارمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، قصد دارد چهار محصول سایناS دوگانه‌سوز، کوییک مدل GX، کوییک R اتوماتیک و کوییک R مدل GX را در قالب طرح فروش، پیش فروش یکساله را برای دو گروه متقاضیان عادی (از ١٣ بهمن ماه) و مادران دارای دو فرزند و بیشتر (از ١۶ بهمن ماه) عرضه کند.

این طرح  از ساعت ٩ صبح روز پنجشنبه هفته جاری (١٣ بهمن ماه) فعال خواهد شد و متقاضیان با مراجعه به سایت فروش گروه خودروسازی سایپا به نشانی اینترنتی saipa.iranecar.com نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند. متقاضیان عادی تا زمان تکمیل ظرفیت و متقاضیان طرح جوانی سه روز فرصت خواهند داشت تا درخواست خود را ثبت‌ کنند.

گفتنی است که البته تنها متقاضیان عادی که دارای حساب وکالتی با موجودی برابر میزان مبلغ درج شده در بخشنامه برای خرید خودرو مورد نظر باشند، می‌توانند با ورود به سایت فروش سایپا فرآیند ثبت نام را انجام دهند.

برای این منظور، متقاضیان عادی تا ساعت ۱۵ روز چهارشنبه (۱۲ بهمن ماه) فرصت دارند که نسبت به تعریف حساب وکالتی و واریز وجه تعیین شده برای خودروی مدنظر خود اقدام کنند؛ در غیر اینصورت همچون طرح اخیر سایپا که در قالب فروش فوق‌العاده که برای دو محصول این شرکت اجرا شد و تعداد بسیاری از مشتریان که حساب وکالتی تعریف نکرده بودند و وجه خودرو در حساب‌هایشان مسدود نشده باشد فلذا امکان ثبت‌نام نداشتند، لینک ثبت‌نام برایشان فعال نخواهد شد.

همچنین تاکید می‌شود که امکان پیش ثبت‌نام در طرح قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت (طرح ویژه مادران) از ساعت ۹ صبح روز یکشنبه هفته آینده (۱۶ بهمن ماه) به مدت سه روز  اجرایی خواهد شد و ضرورت تعریف حساب وکالتی و واریز بخشی از وجه خودرو، شامل متقاضیان طرح قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نمی‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه