اخبار داغ

برنامه های مفصل رئیس کبدی برای انتخابات آسیایی؛

اورسجی: قول گرفتیم که من رئیس شوم/ قهرمانی کبدی جوانان جهان با وجود هند دشوار است

اورسجی: قول گرفتیم که من رئیس شوم/ قهرمانی کبدی جوانان جهان با وجود هند دشوار است
رئیس فدراسیون کبدی گفت: پیشنهاد دبیرکلی فدراسیون جهانی از سوی رئیس جدید به من داده شد اما من گفتم باید در آسیا به ما کمک کنید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس اورسجی رئیس فدراسیون کبدی در نشست خبری دومین دوره مسابقات قهرمانی جوانان جهان و مجمع انتخاباتی کنفدراسیون آسیا اظهار داشت: ضمن گلایه‌هایی که به‌حق از من داشتید، این فرصت فراهم شده که خدمت شما باشم و قول می‌دهم که به همه تماس‌های رسانه‌ها پاسخ بدهم تا این شکاف بین فدراسیون و رسانه‌ها برطرف شود. نقدهای منطقی و به‌جا را می‌پذیرم؛ سیستم ورزش چون نتایج ملموسی دارد، زودتر مشخص می‌شود و به نقد و خبر می‌رسد.

وی در ادامه بیان داشت: علی‌رغم این که کبدی در ایران ۲۰ ساله هم نشده، واقعاً رشد چشم‌گیری در ایران و جهان داشته. حداقل ۲۸ استان مادام در مسابقات داخلی داشته‌ایم و ۲ رویداد بسیار مهم پیش‌رو داریم؛ قهرمانی جوانان جهان و انتخابات. خارجی‌ها پرسیدند چرا میزبانی بزرگ‌سالان را نمی‌گیرید که من هدف دارم نسبت به خیلی از کشورها روی پایه‌ها کار کنیم و برگزاری مسابقات را بین‌المللی داشته باشیم. کشورها باید روی سطوح پایه کار کنند و فنی غنی بشوند؛ قدرت نباید در اختیار ۴ کشور باشد.

اورسجی پیرامون میزبانی این رقابت‌ها عنوان داشت: می‌خواهیم میزبانی اولین دوره قهرمانی جوانان جهان بانوان را هم در سال آتی داشته باشیم و با اندونزی در ارتباط هستیم. می‌خواهیم مدیریت رویدادهای بین‌المللی را هم به رخ جهانیان بکشیم. بحث بعدی را هم هنوز در ورزش کشورمان رخ نداده که افتخار منِ اورسجی نیست؛ برای ورزش کشور ماست. فکر می‌کنم برای اولین‌بار انتخابات کنفدراسیون یک رشته ورزشی در ایران رخ می‌دهد و حاصل یک روز و ۲ روز کار کردن نیست. از زحمات مقصودلو متشکرم چون تلاش زیادی برای احیای کبدی در ایران کرده. از دیرباز ارتباط خوبی با کشورها داشتیم و دوره‌های زیادی برگزار کردیم. از یک دیپلماسی عاطفی هم بهره گرفتیم و این منجر شد خیلی‌ها به ایران بیایند. رویدادهایی که میزبانی کردیم هم نشان داد که ظرفیت بالایی داریم.

وی افزود: بعد از رایزنی‌هایی که داشتیم و نتایجی که گرفتیم، نگاه و توجه بیش‌تری را برای ایران به‌عنوان یک پایگاه به‌وجود آوردیم. از اولین دوره بازی‌های آسیایی تا ۲۰۱۸ جاکارتا، از چهارم تا قهرمان شدیم که نشان از نتایج صعودی و مسیر خوبی دارد. ۲ اتفاق خیلی خوب پیش روی کبدی ماست؛ وقتی یک رشته ورزشی رئیسش از آن کشور باشد، کارهای بزرگی رخ می‌دهد. می‌خواهم مصوبه‌ای پس از انتخاب شدن در کنفدراسیون بگیرم تا مقر کنفدراسیون را در ایران داشته باشیم. با سجادی هم صحبت کرده‌ام و قول گرفتم مقر کنفدراسیون را در ایران داشته باشیم. روسا و دبیران فدراسیون ۲۶ تا ۲۷ کشور وارد ایران می‌شوند و این برای اولین بار است. همه کشورهای عضو برای حضور در ایران اعلام آمادگی کرده‌اند. به حضور ۱۶ تیم در مسابقات قهرمانی جوانان جهان علاقه‌مند بودیم ولی برخی کشورها جابه‌جا شده‌اند و مشکلات مالی وجود داشته که تلاش می‌کنیم جدول به‌هم نریزد.

رئیس فدراسیون کبدی درباره بحث میزباین مسابقات بیان کرد: استاندار آذربایجان غربی نگاه ورزشی دارد. ۳ یا ۴ استان میزبان احتمالی داشتیم اما این استاندار انگیزه بالایی نشان داد که من قانع شدم. روی بحث هزینه‌ها به ما کمک شده و بحث تغذیه و اسکان بار سنگینی را از دوش ما برداشت؛ همین‌طور مدیرکل استان.

اورسجی به اتفاقاتی که در انتخابات فدراسیون جهانی رخ داد اشاره کرد و گفت: کاندید ریاست فدراسیون جهانی بودم و فکر می‌کردیم کار تمام شده اما تقریبا ۴۵ روز مانده به مجمع، نشستی در آذربایجان داشتیم که رئیس جهانی و چند تن دیگر موضع را تغییر دادند. دبیرکل آسیا به من گفت این کاندید هندی عضو OCA است و جایگاه خوبی دارد و در انتخابات شرکت نکن. بنابراین به ایران آمدم و با صالحی‌امیری مشورت کردم که او گفت با ما هم مکاتبه کرده‌اند، نظر او بر این بود که آسیا برای کبدی از جهانی هم مهم‌تر است و این را مشروط کنیم که در کنفدراسیون آسیا ما را کمک کنند. این را حق ایران می‌دانم که یکی از این ۲ پست به ما برسد. پیشنهاد دبیرکلی فدراسیون جهانی از سوی رئیس جدید به من داده شد اما من گفتم باید در آسیا به ما کمک کنید. همان‌جا به من رای دادند که من سرپرست آسیا باشم و من درخواست میزبانی را هم دادم که با مدت زمان زیادی پاسخ دادند. بهترین فرصت دیدم که در کنار مسابقات جهانی، انتخابات آسیایی را هم برگزار کنیم.

وی درباره رقبایش در انتخابات کنفدراسیون کبدی آسیا گفت: خود هند هرگز نمی‌خواهد قدرت را از دست بدهد؛ زمزمه‌های ورود هند وجود داشت که با حرف رئیس جهانی ورود نکردند و دغدغه اصلی ما برطرف شد. پاکستان هم طبق توافقی برای ابقای دبیرکل آسیا در دوره جدید، تایید شد که ورود نکنند و الان فقط بنگلادش پافشاری در حضور کرده که بعید می‌دانم رقیب اصلی ما باشند. روی کاغذ بعید است بیش از ۳ یا ۴ رای داشته باشند ولی به ریسکش نمی‌ارزد؛ می‌خواهم انصرافش را بگیرم تا او نیاید. هندی‌ها و کشورهای آن منطقه لابی و نفوذ زیادی روی بنگلادش دارند و این ریسک است.

اورسجی در پاسخ به سئوال دانا مبنی بر اینکه برنامه هایش در صورت ریاست بر کنفدراسیون کبدی آسیا برای کبدی ایران چیست، گفت: اگر رئیس آسیایی بشوم، قطعا این ۳ سال باقی‌مانده را در فدراسیون ایران هستم چون هنوز پایه کار به آن قدرت لازم نرسیده. پی‌گیر زمین مقر آسیایی در تهران هم هستم و اهدافی داریم که کمربند فدراسیون ایران را هم محکم کنیم. به دنبال تفویض اختیار، امورات‌مان را بدون ورود کردن پیش ببریم. مدبر اگر دنبال برگزاری مسابقات باشد که مدیر ورزشی نیست؛ باید به فکر توسعه ورزش‌اش باشد. باید برون‌سپاری کنیم و به سمت کارهای بزرگ پیش برویم. مقر به ایران بیاید، در بحث تحریم‌ها ممکن است برای مبادلات ارزی به مشکلاتی بخوریم که باید پی‌گیری کنیم تا از مقامات بالاتر موانع رفع شود. اگر نشد، شاید مجبور به حساب ارزی در کشور دیگر شویم.

رئیس فدراسیون کبدی درباره بحث اسپانسرینگ رقابتهای جوانان قهرمانی جهان بیان کرد: همراه اول هیچ‌وقت همراه ما نبوده و نمی‌دانم چه مسیری را باید طی کنیم که به هم‌کاری برای اسپانسرینگ رویداد ارومیه برسیم. امیدوارم موفق بشویم تا این شرکت را قانع کنیم ولی چند شرکت هستند که داریم به توافق نهایی برای حمایت مالی می‌رسیم‌. یکی، ۲ شرکت قطعی شده و حتما بی‌اسپانسر نیستیم. پی‌گیر بحث پخش تلویزیونی هم هستیم و قول‌هایی داده شده، من می‌خواستم فینال مسابقات از شبکه ۳ پخش شود چون این شبکه اهمیت زیادی برای اسپانسرها دارد. هندوستان این دوره با قدرت تمام می‌آید چون بازیکنانش برای لیگ حرفه‌ای‌شان هستند. رقابت جذابی داریم و دنبال کسب این که چه مقامی بیاوریم، نیستیم.

وی درباره تیم هایی که در این رقابتها حضور خواهند داشت، گفت: تا الان حضور هند، پاکستان، تایپه، تایلند، مالزی، سری‌لانکا، کنیا، اوگاندا، بنگلادش، نپال، عراق، ترکیه، گرجستان، ترکمنستان، صربستان و مولداوی قطعی شده و کره در لیست نیست. ما قطعاً در فینال هستیم و تکرار قهرمانی با وجود هندی‌ها سخت است. ۲ ستاره پروکبدی در تیم هند هستند و شاید از تیم بزرگ‌سالان هم قوی‌تر باشند. تایم اردویی ما هم کم بوده و هندی‌ها فرصت بهتری داشتند. تاکنون بین ۶ تا ۷ میلیارد هزینه برآورد شده و هم کمیته و هم وزارت قول کمک داده‌اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه