مسئول سیاسی نیروی دریایی سپاه پاسداران:
هدف اصلی فتنه گران در سطح کلان براندازی نرم در جمهوری اسلامی بوده است
مدیرکل سیاسی نیروی دریایی سپاه پاسداران گفت: امروز روشن تر از گذشته است که هدف اصلی فتنه گران در سطح کلان تغییر ساختار و نوعی براندازی نرم در جمهوری اسلامی بوده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانامسئول سیاسی نیروی دریایی سپاه پاسداران درگفتگو با"چغادک نیوز"، گفت: کسانی که برای رفع حصر سران فتنه تلاش می کنند،ظاهرا در موعد انتخابات گذشته برای جلب حمایت یک جریان سیاسی تعهداتی داده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "چغادک نیوز"، ,عزیز غضنفری افزود: جریان سیاسی در حال حاضر مدعی است که چرا دولت دارد تعلل می کند و در این زمینه اقدام عملی صورت نداده است.
,وی ادامه داد:هر چه به انتخابات مجلس و ریاست جمهوری آینده نزدیک می شویم،فشارها بر دولت و فشار دولتیها بر بخش قضایی و امنیتی کشور اضافه می شود.
,وی با اشاره به اینکه هدف اصلی این فتنه گران چه بوده گفت: امروزه روشن تر از گذشته است که هدف اصلی فتنه گران در سطح کلان تغییر ساختار و نوعی براندازی نرم در جمهوری اسلامی بوده است.
,وی گفت: باید به هر نظام سیاسی حق داد که در مقابل اقدامات خرابکارانه بخصوص کسانی که میدان دار و آتش بیار معرکه هستندبرخورد کند.
,وی افزود: حصر حداقل برخورد با سران فتنه است. برخی مصلحت ها اجازه نمیدهدفعلا دادگاه بررسی بشود.
,وی ادامه داد: مصلحت اندیشی اصلی از جانب سیستم امنیتی و قضایی کشور است، برخی گفته اند اتهام وارده به سران فتنه سنگین ترین مجازات حقوقی را به همراه دارد.
,وی خاطر نشان کرد: ماقبل از اینکه متوجه شویم فتنه گران زمان چه کسانی هستند،باید مسیر حرکت و آن گفتمانی که موجب ایحاد فتنه و چالش های سیاسی و اجتماعی می شود را مورد شناسایی قرار دهیم.
,وی ابزار داشت: شناخت نقشه ها و برنامه ریزی های فتنه انگیزان مهمتر از شناخت افراد موثر در فتنه است.
,وی در پایان گفت: به طور کلی هر کسی که افکار و اندیشه های عمومی جامعه را به سمت چالش با نظام اعتقادی و چارچوب معرفتی اسلام و انقلاب سوق دهد به نوعی اقدامش می تواند فتنه انگیزی تلقی شود.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه