logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

سردار رادان:

حضور گسترده مردم در راهپیمایی پاسخ دندان شکنی به دشمنان است

حضور گسترده مردم در راهپیمایی پاسخ دندان شکنی به دشمنان است
فرمانده کل انتظامی کشور گفت: امروز مردم با حضور گسترده خود در راهپیمایی22بهمن در سراسر کشور پاسخ دندان شکنی به دشمنان خواهند داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی کشور در حاشیه مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن در جمع خبرنگاران گفت: امروز روزی است که مردم علاقه خود را به نظام و به نوعی کلیه نیروهای مسلح و از جمله کارکنان فراجا نشان می‌دهند.

فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه امروز مردم با حضور گسترده خود در سراسر کشور پاسخ دندان شکنی به دشمنان خواهند داد، اظهار کرد: همکاران انتظامی نیز در کنار مردم امنیت را که مقدمه پیشرفت هر جامعه‌ای است را تأمین خواهند کرد.

رادان با بیان اینکه امروز روز روسیاهی دشمنان در مقابل ملت بزرگ ایران است، خاطرنشان کرد: مشاهده می‌کنیم که خیل عظیمی از مردم از اقشار مختلف برای تجدید پیمان با آرمان‌های امام و رهبری در این روز حضور پررنگی دارند.

وی افزود: مردم با این حضور پرشور و شکوه بار دیگر با آرمان‌های امام خمینی (ره) و رهبری تجدید میثاق و ثابت کردند که پای این انقلاب و ارزش‌های نظام اسلامی ایستاده اند.

فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به وحدت مردم تاکید کرد: استکبار و ابرقدرت‌ها این حضور میلیونی و باشکوه را ببینند و بدانند که ما تا پای جان پای انقلاب و ارزش‌هایمان ایستاده ایم و پشتیبان ولایت هستیم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری در رابطه با اینکه چه توصیه‌ای به کشورهایی که برای ایران خط و نشان می کشند دارید، اظهار کرد: توصیه من به این کشورها این است که هیچ گاه کشور و نیروهای مسلح ما را مورد آزمایش قرار ندهند؛ چرا که قطعاً با آمادگی‌هایی که در نیروهای مسلح ما وجود دارد پشیمانی آن‌ها حتمی است.

رادان در پایان حضور کارکنان انتظامی را امنیت ساز در این مراسم عنوان کرد و افزود: امنیت مقدمه هر کاری است و کارکنان انتظامی نیز با جان و دل در این مسیر انجام وظیفه می‌کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه