logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

جدال حساس شهرداری‌ها با مس و سایپا

لیگ برتر والیبال| نبرد نفسگیر برای بقا؛ بکش تا زنده بمانی!

لیگ برتر والیبال| نبرد نفسگیر برای بقا؛ بکش تا زنده بمانی!
مرحله پلی‌اوت لیگ برتر مردان روز یکشنبه 30 بهمن آغاز می‌شود تا شهرداری ارومیه و شهرداری گنبد در جدال با مس رفسنجان و سایپا تهران برای ادامه حضور در سوپر لیگ ایران مبارزه کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرحله مقدماتی سی‌وششمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های مردان ایران روز یکشنبه 23 بهمن پس از برگزاری 26 هفته به پایان رسید.

در پایان مرحله مقدماتی تیم‌های شهرداری گنبد، شهرداری ارومیه، مس رفسنجان و سایپا تهران با کسب جایگاه‌های یازدهم تا چهاردهم راهی مرحله پلی‌اوت شدند تا در جدال این تیم‌ها دو تیم سقوط کننده به سری A لیگ دسته یک مردان سال 1402مشخص شوند.

مرحله پلی‌اوت لیگ برتر مردان روزهای یکشنبه 30 بهمن و سه‌شنبه دوم اسفند با چهار دیدار به صورت متمرکز در خانه والیبال تهران پیگیری می‌شود و تیم‌های شهرداری ارومیه و شهرداری گنبد در جدال با مس رفسنجان و سایپا تهران برای ادامه حضور در سوپر لیگ ایران مبارزه خواهند کرد.

در نخستین دیدار این مرحله و در یکصدوهشتاد و پنجمین مسابقه لیگ برتر مردان که ساعت 15 روز یکشنبه 30 بهمن برگزار می‌شود، تیم‌های شهرداری گنبد و سایپا تهران به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

دو تیم در مرحله گروهی و در هفته‌های دهم و بیست‌وسوم مقابل یکدیگر قرار گرفتند که در هر دو مسابقه تیم گنبد سه بر دو به پیروزی رسید و 30 بهمن شاگردان احد ارمشی در اندیشه کسب سومین برد متوالی برابر این تیم است.

گنبدی‌ها در مرحله مقدماتی 10 برد و 29 امتیاز کسب کردند و در جایگاه یازدهم جدول قرار گرفتند. این تیم لیگ برتر مردان را با هدایت رامین بابایی شروع کرد اما از هفته هفدهم با تغییر سرمربی، برای بهبود وضعیت خود تلاش جدیدی را آغاز کرد.

باشگاه سایپا نیز در میانه راه و از هفته هفتم هدایت تیم خود را به عظیم جزیده سپرد اما در هفته پایانی مرحله مقدماتی با استعفای این سرمربی نیز موافقت کرد تا فرشاد سعیدی تیم را هدایت کند.

نارنجی پوشان سایپا در مجموع مرحله گروهی با پنج برد، 21 شکست و 19 امتیاز در انتهای جدول قرار گرفتند و تنها دو ناکامی تا سقوط به سری A دسته یک فاصله دارند، بنابر این باید با تمام توان برای بقا بجنگند.

در دیگر مسابقه دور رفت مرحله پلی‌اوت تیم‌های شهرداری ارومیه و مس رفسنجان به مصاف یکدیگر خواهند رفت. نماینده ارومیه مرحله گروهی را با 9 برد و 26 امتیاز و مس با 8 برد و 26 امتیاز به پایان رساندند تا به ترتیب در جایگاه‌های دوازدهم و سیزدهم جدول قرار گیرند.

تیم مس هم در هفته هفدهم به همکاری خود با اسماعیل بادرنگین پایان داد و با محمد محمدکاظم برای ادامه مسابقات به توافق رسید.

باشگاه شهرداری ارومیه تنها باشگاه مرحله پلی‌اوت است که به جهانگیر سیدعباسی برای هدایت تیم والیبال مردان خود اعتماد کرد و این تیم در دور برگشت مرحله مقدماتی نیز عملکرد به مراتب بهتری نسبت به دور رفت داشت.

دو تیم شهرداری ارومیه و مس رفسنجان در هفته‌های سوم و شانزدهم مرحله گروهی نیز به مصاف یکدیگر رفتند که از نظر برد یک بر یک شدند تا در مرحله پلی‌اوت در سه دیدار برای بقا در لیگ برتر بایکدیگر مبارزه کنند.

یکشنبه 30 بهمن، خانه والیبال 

شهرداری گنبد – سایپا تهران، ساعت 15

شهرداری ارومیه – مس رفسنجان، ساعت 18

سه‌شنبه دوم اسفند، خانه والیبال  

مس رفسنجان – شهرداری ارومیه، ساعت 15

سایپا تهران – شهرداری گنبد، ساعت 18

مرحله پلی‌اوت لیگ برتر مردان به صورت دو برد از سه بازی برگزار می‌شود و در صورت نیاز به بازی سوم، این دیدارها روز پنج‌شنبه چهارم اسفندماه بر اساس برنامه دور رفت برگزار خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه