logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  2. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  3. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  4. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  5. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  6. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  7. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  8. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  9. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  10. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  11. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  12. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  13. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  14. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  15. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  16. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  17. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  18. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  19. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  20. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است

آقای وزیر این بخش مهم را فراموش نکنید

آینده مبهم ورزش کارگری؛ از تعویق انتخابات فدراسیون تا بی برنامگی و سومدیریت

آینده مبهم ورزش کارگری؛ از تعویق انتخابات فدراسیون تا بی برنامگی و سومدیریت
فدراسیون ورزش کارگری با تعویق انتخابات خود وارد دوران بلاتکلیفی شده و مشخص نیست که چه زمانی سر و سامان خواهد یافت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فدراسیون ورزش های کارگری که یک فدراسیون دوگانه میان وزارت ورزش و وزارت کار است، این روزها در شرایط بلاتکلیفی بسر می برد. قرار بود انتخابات این فدراسیون 3 اسفند ماه برگزار شود اما به تعویق افتاد تا این فدراسیون نیز به جرگه فدراسیون بلاتکلیف بپیوندد. مهمترین ماموریت فدراسیون ورزش کارگری، توسعه و بسط ورزش در میان جامعه کارگران است اما مدتهاست از این مسئولیت خود فاصله گرفته.

با روی کار آمدن دولت مردمی طبق وعده های انتخاباتی این انتظار میرفت که وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی به عنوان یک وزارتخانه مردمی نگاه ویژه ای به بخش  سلامت و فرهنگ جامعه کارگری که بیش از ۱۴ میلیون نفر مخاطب دارد داشته باشد 

اما بر خلاف انتظارات بیش از گذشت یک سال و نیم از ترکیب جدید این وزارتخانه، تا کنون هیچگونه اقدام موثر و امیدبخشی برای این قشر زحمتکش که نیازمند توجه ویژه و جدی در جهت ارتقا سطح سلامت جسم و روح بدلیل  آسیب های ناشی از شرایط شغلی و مشکلاتی که در معرض آن قرار دارند صورت نگرفته است.

وضعیت فعلی فدراسیون ورزش کارگری که نزدیک به یک دهه از زمان تاسیس آن می گذرد با توجه به اتمام دوره چهار ساله رئیس آن در هاله ای از ابهام قرار گرفته و اینگونه به نظر می رسد که وزارت کار برنامه مدون و مشخصی برای تعیین تکلیف این فدراسیون صنفی ندارد و با توجه به دغدغه های وزارت ورزش در بخش قهرمانی و بی برنامگی وزارت کار در جهت فراهم نمودن مقدمات برگزاری مجمع انتخابات، احتمالا یک دوره سرپرستی طولانی در انتظار این فدراسیونی که به گفته مسولان آن ۱۴ میلیون  کارگر تحت پوشش آنها قرار دارد خواهد بود.

در این بین نیز اداره کل امور ورزشی وزارت کار که با قدمت بیش از ۵۰ سال در سنوات گذشته عهده دار و متولی ورزش کارگری بوده و بعد از تاسیس فدراسیون بعنوان بخش سیاستگذار ایفای نقش می نموده این روزها  به دست فراموشی سپرده شده و اینگونه به نظر می رسد در زمینه نظارت بر کار فدراسیون کاملا بی اختیار بوده و تصمیمات حوزه ورزش کارگری در جایی بجز این اداره کل گرفته میشود‌که این نکته جای بسی تامل دارد.

حال باید منتظر ماند و دید سیدصولت مرتضوی که در چند ماهه گذشته جایگزین عبدالمکی در وزارت کار شده و سکان هدایت این وزارت مهم و پرمخاطب را بر دست گرفته آیا توجه به بخش فرهنگی و اجتماعی را در اولویت برنامه های خود قرار می دهد یا کماکان این بخش از وزارتخانه در سایه و خلوتگاه و بدون کمترین خروجی و بازدهی به حیات خود ادامه خواهد داد.

آقای وزیر، این فدراسیون را رها نکنید و به ریل خود بازگردانید. جامعه کارگر از شما انتظار دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه