logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

با حضور رئیس جمهور

بیمارستان جدید شهدای تجریش هفته آینده افتتاح می شود

بیمارستان جدید شهدای تجریش هفته آینده افتتاح می شود
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، از افتتاح رسمی بیمارستان جدید شهدای تجریش در هفته آینده خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهروز رحیمی، به همراه علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از بخش‌های مختلف پروژه بیمارستان جدید شهدای تجریش بازدید کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در حاشیه این بازدید گفت: امروز از یک ابر پروژه درمانی کشور بازدید کردیم که قابلیت و سرمایه اجتماعی بسیار بزرگی را برای نظام سلامت ایجاد می‌کند.

وی ایجاد چنین پروژه‌ای را در این برهه زمانی در این منطقه از شهر تهران کاری بسیار بزرگ عنوان کرد.

رحیمی پروژه بیمارستان جدید شهدای تجریش را یکی از ۳۱۰۰ تخت بیمارستانی در حال افتتاح کشور برشمرد که آماده افتتاح و بهره برداری است.

وی با اشاره به اینکه درمانگاه‌های تخصصی این پروژه هم اکنون نیز در حال ارائه خدمات به شهروندان هستند، گفت: این پروژه ملی از ارزش بالایی برخوردار است و هفته آینده با حضور رئیس جمهور رسماً افتتاح می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با بیان اینکه در استان تهران ۹۳۶۰ تخت بیمارستانی در دست ساخت داریم، افزود: یکی از مشکلات استان تهران فرسوده بودن بیمارستان‌ها بود که با برنامه‌ریزی های انجام شده، بهره برداری از تخت‌های مذکور می‌تواند مشکلات درمانی ساکنان تهران را رفع کند.

به گفته وی، ۳۱۰۰ تخت بیمارستانی تا پایان امسال آماده افتتاح و بهره برداری است که از جمله آنها می‌توان به پروژه‌های بیمارستان شهدای تجریش، مهدی کلینیک، فردیس کرج و همچنین بیمارستان تازه تأسیس الغدیر بومهن اشاره کرد.

رحیمی در این برنامه از بخش‌های مختلف این پروژه عظیم ملی بازدید نظیر هلی پورت انتقال هوایی بیماران اورژانس، طبقات ۱۱ گانه بیمارستان، اورژانس، بخش‌های ویژه، وضعیت انشعابات آب، برق، گاز و تأسیسات موتورخانه و ژنراتورهای برق مجموعه و دستگاه‌های اکسیژن ساز و…، بازدید کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه