logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

دریادار ایرانی:

حضور در پهنه‌های آبی جهان برگرفته از دیپلماسی دفاعی است

حضور در پهنه‌های آبی جهان برگرفته از دیپلماسی دفاعی است
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: حضور در پهنه‌های آبی جهان برگرفته از دیپلماسی دفاعی است و گسترش فعالیت نیروی دریایی در منطقه موجب برقراری امنیت در مرزهای آبی شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش در جمع دانش‌آموزان هشتمین دوره جامعه‌پذیری نظامی مشترک آموزشگاه‌های درجه‌داری ارتش در مرکز آموزش درجه‌داری جوادالائمه(ع) نیروی زمینی ارتش با تبریک اعیاد شعبانیه، تربیت نیروی نظامی، عالم و متدین را از راهبردهای نیروی دریایی برشمرد و گفت: حضور در پهنه‌های آبی جهان برگرفته از دیپلماسی دفاعی و نشان‌دهنده اقتدار میهن اسلامی است.
وی با اشاره به مأموریت‌های سنگین نیروی دریایی برای تأمین امنیت مرزهای آبی کشور اظهار داشت: صیانت از مرزهای آبی به عنوان مهم‌ترین مأموریت نیروی دریایی موجب کسب منافع و اقتدار بیشتر برای کشور می‌شود.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با تأکید بر آموزش‌های مهارت‌محور در این نیرو تصریح کرد: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران مدت‌ها است به سمت مهارت‌محوری و تحرک دانش‌بنیانی حرکت کرده، چرا که اعتقاد داریم این حرکت می‌تواند نیروی دریایی را به شکوفایی بیشتر برساند و دست همه استعمارگران را کوتاه کند.
امیر دریادار ایرانی با بیان این که گسترش فعالیت نیروی دریایی در منطقه، موجب برقراری امنیت در مرزهای آبی شده است، عنوان کرد: امروز نیروی دریایی در بعد تجهیزات، تأسیسات و نیروی انسانی به خودکفایی رسیده که این خودکفایی موجب ارتقای آمادگی رزمی و کوتاه شدن دست بیگانگان برای تجاوز به مرزهای کشور شده است.
وی در پایان با اشاره به این که امروز نیروی دریایی با افزایش عمق ژئوپلتیکی نظام اسلامی در اقیانوس‌های جهان، حرف‌های زیادی برای گفتن دارد، خاطر نشان کرد: حضور نیروی دریایی در آب‌های بین‍ المللی و اقیانوس‍های جهان نشان دهنده دست بلند جمهوری اسلامی ایران در آب‌های آزاد و توان و دانش والای جوانان ایران اسلامی است و اگر ما امروز در عرصه دریا حرفی برای گفتن داریم به دلیل همین توانمندی‌های علمی و فناوری است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه