logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرعامل شرکت تولیدرینگ سایپا خبر داد؛

همکاری مشترک تولید رینگ سایپا با دایکستال جیلی در زمینه تولید رینگ آلومینیومی

همکاری مشترک تولید رینگ سایپا با دایکستال جیلی در زمینه تولید رینگ آلومینیومی
طرح تولید رینگ آلومینیومی شرکت تولیدرینگ سایپا مورد توجه شرکت دایکستال جیلی چین قرار گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سایپانیوز؛ مظفر فروتن مدیرعامل شرکت تولیدرینگ سایپا با اشاره به تحول بنیادی و توجه به تولید دانش بنیان در این شرکت گفت: یکی از اهداف شرکت دستیابی به تکنولوژی تولید رینگ آلومینیومی است و نیاز روز افزون به رینگ‌های آلومینیومی در خودروهای تولیدی گروه سایپا و سایر خودروسازها، شرکت تولیدرینگ سایپا را موظف به توسعه و راه‌اندازی کارخانه تولید رینگ آلومینیوم با ظرفیت ۳ میلیون حلقه در سال با همکاری و مشارکت شرکت‌های مشتاق سرمایه گذار کرده است.

وی افزود: بر این اساس شرکت دایکستال جیلی آمادگی خود را اعلام کرده و نحوه همکاری فی ما بین مشخص خواهد شد. به همین منظور با شرکت چینی دايكستال جيلي برنامه عملیاتی در حال تدوین است.

فروتن با اشاره به حضور مدیران هلدینگ جیلی از کارخانه شرکت تولیدرینگ سایپا در خرمشهر گفت: مدیران این شرکت ضمن بازدید از خط تولید و امکانات کارخانه تولید رینگ فولادی، توان مهندسی و زیر ساخت های موجود را برای تولید رینگ آلومینیومی مناسب ارزیابی کردند.

وی افزود: استفاده از دانش روز دنيا و انتقال اين دانش به كشور و همچنين توسعه صنعت توليد رينگ آلومينيومي در ايران از جمله اهداف این همکاری است.

 هوانگ جیان، مدیرعامل شرکت دايكستال جيلي در این بازدید ضمن استقبال از همکاری در تولید رینگ آلومینیومی در شرکت تولیدرینگ سایپا گفت: زیر ساخت مناسب، موقعیت استراتژیک کارخانه، توان مهندسی، نیروی انسانی ماهر و اراده مدیران شرکت در تولید رینگ آلومینیومی تحسین برانگیز است.

وی شرکت تولیدرینگ سایپا را بهترین گزینه برای سرمایه گذاری و همکاری شرکت دایکستال جیلی عنوان کرد و افزود: به زودی با تشکیل جلسات کارشناسی، مسائل فني و مهندسي، بازار فروش، مباحث اقتصادي، نحوه ی اجرای پروژه و زمان آغاز عملیات اجرایی تصویب می شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه