logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

بازدید مشاور عالی اقتصادی رئیس جمهور سنگال از شرکت سایپا

بازدید مشاور عالی اقتصادی رئیس جمهور سنگال از شرکت سایپا
رئیس اتحادیه تجار و بازرگانان سنگال گفت: سایپا یکی از مهمترین تولیدکنندگان صنعت خودرو ایران و خاورمیانه است که به لحاظ تنوع، قیمت و کیفیت شرایط مناسبی برای حضور در بازار سنگال را دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سایپانیوز ؛ شیخ سیسه، مشاور عالی اقتصادی رئیس جمهور و رئیس اتحادیه تجار و بازرگانان سنگال و جمعی از نمایندگان باشگاه تجار ایران و آفریقا، با هدف مذاکره در راستای همکاری دوجانبه، از آخرین توانمندی ها و خطوط تولید شرکت سایپا بازدید کردند.

شیخ سیسه در حاشیه بازدید از خطو تولید شرکت سایپا گفت: به عنوان رئیس اتحادیه تجار و بازرگانان کشور سنگال با 100 هزار عضو خوشحال هستم که شرایطی مهیا شده تا از توانمندی های صنعت خودروسازی ایران بازدید داشته باشم و بعد از توافقات لازم، شاهد ورود خودروهای تجاری و سواری شاهین، ساینا و وانت نیسان در کشور سنگال باشیم.

او افزود: گروه سایپا یکی از مهمترین تولیدکنندگان صنعت خودرو ایران و خاورمیانه است که به لحاظ تنوع، قیمت و کیفیت شرایط مناسبی برای حضور در بازار سنگال را دارد.

رئیس اتحادیه تجار و بازرگانان سنگال خاطر نشان کرد: هدف از از این بازدید شناخت توانمندی‌های صنعت خودرو ایران و به خصوص گروه خودروسازی سایپا است تا به صورت عملیاتی مذاکرات و برنامه ریزی جهت خرید 3 هزار دستگاه خودرو به منظور نوسازی ناوگان حمل و نقل سنگال و همکاری دوجانبه در تولید و واردات خودرو به این کشور صورت پذیرد.

شیخ سیسه افزود: با توجه به تعاملات سازنده تجار ایرانی و سنگالی از گذشته تاکنون، این علاقمندی توسط تجار و بازرگانان سنگالی وجود دارد تا سطح همکاری های دوجانبه در صنعت خودرو نیز افزایش پیدا کند.

او تاکید کرد: بازار سنگال بازار مهم و تاثیرگذاری در بین کشور های افریقایی است  و بر اساس سیاست های ملی کشور سنگال این کشور آمادگی لازم برای حضور خودروسازان مطرح خارجی در راستای بازسازی و توسعه صنعت حمل و نقل  شهری و تجاری را دارد که امیدواریم بتوانیم از آخرین فن آوری ها و تکنولوژی صنعت خودرو ایران در کشور سنگال بیش از پیش  بهره‌مند شویم.

رئیس اتحادیه تجار و بازرگانان سنگال گفت: هیات سنگالی آماده گی دارد تا در این سفر طبق شرایط و نیازهای کشور سنگال، قرارداد و تفاهم نامه های لازم برای  ادامه همکاری دوجانبه صنعت خودرو سازی سنگال و گروه سایپا منعقد کند تا شاهد ورود اولین محموله خودرو های گروه سایپا با حجم زیاد به کشور سنگال باشیم.

گفتنی است: از دیگر برنامه های اجرایی هیات سنگالی ایجاد شبکه فروش و خدمات پس از فروش محصولات گروه خودروسازی سایپا در سنگال است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه