logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نخستین نمایشگاه سینما، تلویزیون و رسانه دیجیتال افتتاح شد

نخستین نمایشگاه سینما، تلویزیون و رسانه دیجیتال افتتاح شد
نخستین نمایشگاه سینما، تلویزیون و رسانه دیجیتال با حضور علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در محل نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب افتتاح شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ همزمان با آیین افتتاحیه نوزدهمین اجلاس فناوری رسانه در محل نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب، نخستین نمایشگاه سینما، تلویزیون و رسانه دیجیتال نیز با حضور علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، علیرضا شریفی معاون توسعه و فناوری رسانه ملی و تقدسی نژاد مدیرعامل نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب افتتاح شد.

بهجت محمدی، دبیر نوزدهمین اجلاس فناوری رسانه درباره اشتراک سینما، تلویزیون و رسانه‌های دیجیتال گفت: در غرفه‌های نمایشگاه، هر دو حوزه صدا و تصویر و فناوری اطلاعات به عنوان وجه اشتراک این رسانه‌ها به خوبی قابل لمس است.

در ادامه این مراسم، سیدابوالحسن فیروزآبادی نیز در سخنانی به تغییرات و پیشرفت‌های فنی رسانه ملی از سال‌های دور تا کنون اشاره کرد و گفت: در 30 سال گذشته در حوزه فنی ابتدا مشکل بهره برداری داشتیم که با آموزش‌های لازم این موضوع رفع شد. پس از عبور از موضوعاتی همچون نصب و راه اندازی‌ها و همچنین تعمیرگاه‌ها، مهندسان رسانه ملی، نسبت به بومی سازی تجهیزات مورد نیاز اقدام کردند تا در مسیر استقلال و توسعه قرار بگیرند.

وی در ادامه تحولات بزرگ در رسانه‌ها را مورد توجه قرار داد و عنوان کرد: در آن سال ها، صداوسیما یک نهاد سیاسی و اجتماعی بود اما امروزه این فضا، فضای اجتماعی اقتصادی همراه با زیرساخت‌های فنی است با رنگ و بویی به شدت اجتماعی، که صداوسیما بایستی به عنوان تنظیم گر و متصدی این تحولات عمل کند.

عضو شورای عالی فضای مجازی، با تاکید بر اینکه فناوری امروز منفعل نبوده بلکه فعال و اکتیو است، افزود: ظرفیت‌های فناورانه باید در مسیر خلق یک زیست بوم سالم و فعال قرار بگیرد که به اعتقاد بنده، معاونت توسعه و فناوری رسانه با حضور جوانان نخبه و توانمند و بهره گیری از ظرفیت های موجود و توانایی‌های بخش خصوصی، در جریان شتابنده و پرتوان خود می تواند پایدار باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه