logo
چهارشنبه 29 مهر 1405 | چهارشنبه 21 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  2. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  3. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  4. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  5. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  6. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  7. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  8. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  9. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  10. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  11. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  12. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  13. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  14. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  15. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  16. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  17. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  18. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  19. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  20. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد

ابراز نگرانی دولت بایدن از پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران

ابراز نگرانی دولت بایدن از پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران
نماینده آمریکا در سازمان ملل و معاون وزیر دفاع این کشور ضمن اشاره به آماده‌سازی واکنش به غنی‌سازی ادعایی ۸۴ درصدی اورانیوم در ایران، مدعی شدند که زمان گریز هسته‌ای ایران به ۱۲ روز رسیده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «لیندا توماس-گرینفیلد» نماینده آمریکا در سازمان ملل و «کالین کال» معاون وزیر دفاع آمریکا شامگاه چهارشنبه با حضور در جلسه استماع یک کمیته مجلس نمایندگان آمریکا، از پیشرفت برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران ابراز نگرانی کردند.

توماس-گرینفیلد در این جلسه با تکرار ادعای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مبنی بر غنی‌سازی ۸۴ درصدی اورانیوم در ایران، گفت: «این مسئله بسیار بسیار نگران‌کننده است و می‌دانم که در حال بررسی نحوه واکنش به آن هستیم».

به نوشته رسانه‌های آمریکایی، وی در تلاش برای اجتناب از پاسخ مستقیم به سوال نماینده کنگره درباره واکنش دولت آمریکا به این ادعای آژانس، توضیح داد: «من تخمین نمی‌زنم که چه زمانی و چگونه دولت [بایدن] واکنش نشان خواهد داد اما می‌دانم که دولت آماده است».

این دیپلمات آمریکایی با تکرار وعده بایدن برای جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات اتمی، افزود: «ما نگاه خود را از آنچه که آنها (ایران) در حال انجام در برنامه هسته‌ای خود هستند، برنداشته‌ایم. تاکید می‌کنم که رئیس جمهور شفاف گفته که ما بیکار نمی‌نشینیم تا آنها به توانمندی اتمی دست پیدا کنند».

در ادامه این نشست کالین کال، معاون وزیر دفاع آمریکا نیز مدعی شد: «در سال ۲۰۱۸، دوازده ماه زمان برای تولید مواد شکافت‌پذیر کافی جهت ساخت بمب اتمی توسط ایران نیاز بود. اکنون این زمان به ۱۲ روز رسیده است».

طبق این گزارش، کال در ادامه ادعاهای خود اضافه کرد: «بنظرم هنوز این ایده وجود دارد که اگر بتوانید این مشکل را دیپلماتیک حل کنید و محدودیت‌ها را دوباره بر برنامه هسته‌ای آنها (ایران) برگردانید، این بهتر از گزینه‌های دیگر است».

شامگاه چهارشنبه همچنین «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با ادعای اینکه دیپلماسی بهترین راه برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح اتمی است، مدعی شد که همه گزینه‌ها هم روی میز است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه