logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رییس جمعیت هلال احمر تکاب خبرداد؛

نجات 22 مسافر گرفتار در کولاک محور تکاب - شاهین دژ

نجات 22 مسافر گرفتار در کولاک محور تکاب - شاهین دژ
نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر ، 22 مسافر گرفتار در برف و کولاک گردنه ˈمائین بلاغˈ در محور تکاب به شاهین دژ را نجات دادند .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از شاهین پیام، رییس جمعیت هلال احمر تکاب اظهار کرد: این تعداد مسافر که اعضای هفت خانوار بودند شب گذشته با تلاش امدادگران جمعیت هلال احمر تکاب نجات یافتند .

جعفر سعیدی افزود: پنج دستگاه از خودروهای حامل این خانوارها در محور شاهین دژ به تکاب در گردنه مایین بلاغ و دو دستگاه خودروی دیگر نیز در محور تکاب به سقز در کولاک شدید گرفتار شده بودند .

وی اضافه کرد: علاوه بر آنها، یک دستگاه نفتکش حاوی مواد سوختی نیز که به دلیل لغزندگی جاده و کولاک شدید در گردنه مایین بلاغ گرفتار شده و قادر به حرکت نبود نیز با تلاش امدادگران این جمعیت به مسیر خود ادامه داد.

سعیدی گفت: بارش برف در چند روز اخیر در گردنه ˈمائین بلاغˈ واقع در محور شاهین دژ - تکاب باعث شد تا ارتفاع برف در این منطقه به بیش از 20 سانتی متر رسیده و کولاک شدید تردد در این محور را با مشکلات زیادی مواجه سازد .

وی اضافه کرد: بروز این پدیده که با مه غلیظ همراه شده بود باعث کاهش دید در این گردنه شده و تردد در آن را بدون زنجیر چرخ غیر ممکن ساخته بود .

رییس جمعیت هلال احمر تکاب از رانندگانی که قصد تردد در این محور مواصلاتی دارند خواست تا وسایل نقلیه خود را به زنجیر چرخ و دیگر تجهیزات زمستانی مجهز سازند .

, شاهین پیام,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه