logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

معاون درمان وزارت بهداشت خبر داد:

آمادگی کامل معاونت های درمان دانشگاه ها در تعطیلات نوروزی

آمادگی کامل معاونت های درمان دانشگاه ها در تعطیلات نوروزی
معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به آماده باش نوروزی معاونان درمان دانشگاه های علوم پزشکی کشور، گفت: هر ساله با شروع تعطیلات نوروزی، آمادگی های بهداشتی و درمانی اهمیت بیشتری پیدا می کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت، در اجلاس معاونان درمان دانشگاه های علوم پزشکی کشور، افزود: نظام ارجاع در سطوح درمان در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت از ابتدای دی ماه امسال اجرایی شده و اشکالاتش در حال برطرف شدن است و اقدامات لازم برای اجرای کشوری نظام ارجاع در بخش درمان در این اجلاس مورد بررسی قرار می گیرد.

وی اظهار داشت: برای تشویق مردم به اختیار کردن مسیر ارجاع، یکسری مشوق ها هم پیش بینی کرده ایم، زیرا در حال حاضر اجباری برای استفاده از این مسیر وجود ندارد. در نسخه پزشکی خانواده که در واقع یک کتاب است، تمام ریزه کاری های اجرایی برنامه لحاظ شده و این نسخه به تدریج از حاشیه شهرها اجرایی خواهد شد و سپس به داخل شهرها گسترش می یابد.

کریمی با اشاره به آماده باش نوروزی معاونان درمان دانشگاه های علوم پزشکی کشور، اظهار داشت: هر ساله با شروع تعطیلات و سفرهای نوروزی، آمادگی های بهداشتی و درمانی خیلی اهمیت بیشتری پیدا می کند.

به گفته وی، در آخرین اجلاس معاونان درمان در سال ۱۴۰۱، برنامه های آماده باش معاونت های درمان دانشگاه های علوم پزشکی برای ایام نوروز و تشدید نظارت ها بر موسسات درمانی مرور خواهد شد تا خدمت رسانی به هم میهنان عزیز در ایام نوروز به بهترین نحو ممکن صورت گیرد.

اجلاس معاونان درمان دانشگاه های علوم پزشکی کشور در سال ۱۴۰۱ طی روزهای ۲۰ و ۲۱ اسفندماه در هتل قلب بیمارستان شهید رجایی تهران برگزار می شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه