logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای عنوان کرد؛

ورود اولین گروه اتوبوس‌های جدید طی ۸ ماه آینده

ورود اولین گروه اتوبوس‌های جدید طی ۸ ماه آینده
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: بر اساس آنچه اعلام شده قرارداد خرید دو هزار دستگاه اتوبوس منعقد شده که می‌توان امیدوار بود هفت تا هشت ماه پس از آغاز سال جدید، این اتوبوس‌ها وارد ناوگان شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  بنابر اعلام سایت شهر، سید جعفر تشکری هاشمی درباره  روند ورود اتوبوس‌های جدید به ناوگان حمل و نقل عمومی تهران، اظهار داشت: در تامین اتوبوس یا واگن مترو، شرایط اینگونه نیست که تولیدکنندگان تولید انبوه داشته و در انتظار مشتری باشند بلکه به سفارش خریدار اقدام به تولید می کنند؛ لذا تامین اتوبوس نیاز به انعقاد قرارداد دارد.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران اعلام کرد: بر اساس آنچه اطلاع داده شده قرارداد برای خرید دو هزار دستگاه اتوبوس با دو تولیدکننده منعقد شده و می توان امیدوار بود که هفت تا هشت ماه پس از آغاز سال شاهد ورود این اتوبوس‌ها باشیم.

وی ادامه داد: در مجموع بین ۶ تا ۹ ماه زمان می‌برد تا سازنده پس از انعقاد قرارداد، محصول خود را در بازار و بین خریداران توزیع کند؛ بنابراین پیش بینی ما این است که در سال ۱۴۰۲ بخش اعظمی از اتوبوس‌ها وارد شود و برای مابقی نیز باید قراردادها به مرحله انعقاد برسد.

تشکری هاشمی همچنین تصریح کرد: حتی اگر تأمین اتوبوس‌ها به سال ۱۴۰۳ نیز برسد باید در ابتدای سال ۱۴۰۲ قراردادها نهایی شود و امیدواریم بخش عمده‌ای از قراردادها در طول سال منعقد شود.

وی با اعلام اینکه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان کمک بلاعوض برای جایگزینی خودروهای تاکسی و ون در بودجه پیش‌بینی شده است، یادآور شد: اگر قاعده را بر کمک ۷۵ درصدی دولت و سهم ۲۵ درصدی شهرداری که پرداخت شده، بگذاریم با رقم هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی می‌توان پنج هزار ون خریداری کرد.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: با توجه به اینکه خرید وسایل حمل و نقل عمومی در بودجه مصوب شده با سماجت و جدیت از شهرداری پیگیری خواهیم کرد که این قراردادها را به فوریت به سازندگان داخلی منعقد کنند و حتی اگر سازندگان داخلی نیز نمی توانند تولید کنند باید از خارج کشور تامین کرده و وارد کنند؛ لذا تولید داخلی و واردات از طریق خودروسازان را با جدیت پیگیری می‌کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: به نظر می‌رسد هنوز مشکل شماره‌گذاری ون‌هایی که اخیرا رونمایی شد، برطرف نشده و امیدواریم اختلافی که بین وزارت کشور و سازنده وجود دارد، برطرف و ون‌ها وارد ناوگان شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه