logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در ۲۴ ساعت

ائتلاف متجاوز ۷۱ بار آتش‌بس یمن را نقض کرد

ائتلاف متجاوز ۷۱ بار آتش‌بس یمن را نقض کرد
ائتلاف متجاوز ضد یمن همچنان به نقض گسترده آتش بس در الحدیده ادامه می‌دهد. متجاوزان طی ۲۴ ساعت گذشته ۷۱ مرتبه آتش بس در الحدیده را نقض کرده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پایگاه خبری المسیره یمن شامگاه جمعه به نقل از اتاق عملیات ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در استان الحدیده با انتشار آماری گزارش داد طی ۲۴ ساعت گذشته، نیروهای متجاوز ۷۱ بار آتش‌بس در این استان را نقض کردند.

بر اساس این گزارش، منبع اتاق عملیات در الحدیده گفت از جمله نقض آتش‌بس، ۵ پرواز پهپادهای شناسایی در حریم هوایی منطقه کوهستانی «حیس»، «الجبلیه» و «مقبنه» یمن همچنین انجام ۵ مورد بمباران توسط جنگنده‌های ائتلاف متجاوز در حریم هوایی مناطق یاد شده و ایجاد استحکامات نظامی در آن مناطق گزارش شده است.

این منبع خاطرنشان کرد این نقض آتش‌بس همچنین شامل ۷ حمله توپخانه‌ای متجاوزان و ۵۱ مورد شامل تیراندازی با اسلحه‌های مختلف بوده است.

نقض آتش بس توسط ائتلاف متجاوز در حالی صورت می‌گیرد که نماینده ویژه سازمان ملل در امور یمن دوم آوریل (۱۳ فروردین ۱۴۰۱) در بیانیه‌ای از آغاز برقراری آتش‌بس در یمن خبر داده بود.

پیش‌تر مقامات جنبش انصارالله تاکید کرده بودند که ائتلاف متجاوز به مفاد آتش‌بس یمن پایبند نبوده است.

ریاض از ششم فروردین ۹۴ در قالب یک ائتلاف نظامی متشکل از چند کشور عربی از جمله امارات و با کمک و چراغ سبز آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی، حملات گسترده‌ای را علیه یمن - فقیرترین کشور عربی - آغاز کرد. اما بعد از هفت سال پایداری و ضربات دردناک یمنی‌ها به عمق اراضی سعودی‌ها، به ویژه تأسیسات آرامکو، ریاض به ناچار تن به آتش بس داد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه