logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سه واحد نیروگاهی با ظرفیت ۷۳۰ مگاوات وارد چرخه تولید می شود

سه واحد نیروگاهی با ظرفیت ۷۳۰ مگاوات وارد چرخه تولید می شود
سخنگوی صنعت برق،«تولید و تامین برق» را محور اصلی برنامه‌های وزارت نیرو برای عبور ازاوج مصرف تابستان عنوان کردو گفت: سه واحد نیروگاهی با ظرفیت ۷۳۰ مگاوات وارد چرخه تولید برق خواهند شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از وزارت نیرو، "مصطفی رجبی مشهدی" سخنگوی صنعت برق با اشاره به برنامه‌ریزی وزارت نیرو برای عبور از تابستان سال‌جاری، گفت: وزارت نیرو در سال‌جاری یک برنامه ۱۴۰ اقدام را در سه محور اصلی برای عبور از تابستان ۱۴۰۲ تنظیم کرده است.
سخنگوی صنعت برق «تولید و تأمین برق» را محور اصلی این برنامه عنوان کرد و افزود: پیش‌بینی شده است که ۷۷۸۷ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده شود که بخشی مربوط به نیروگاه‌های جدیدالاحداث وزارت نیرو به ظرفیت ۳۰۲۶ مگاوات می‌شود.
وی ادامه داد: همچنین به واسطه برقراری تفاهم‌نامه وزارت نیرو و وزارت صمت، نیروگاه‌هایی به ظرفیت ۱۴۷۸ مگاوات شامل ۶ واحد در پنج ساخت گاه احداث خواهد شد.
وی به برنامه‌ریزی جدی و منسجم برای تعمیر نیروگاه‌های از مدار تولید خارج شده اشاره کرد و افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته عملیات تعمیر نیروگاه‌هایی که به صورت جدی آسیب دیده بودند و امکان استفاده از تولید برق این نیروگاه‌ها نبود آغاز شده و این نیروگاه‌ها در مدار تولید قرار می‌گیرند؛ بر این اساس سه واحد نیروگاهی با ظرفیت ۷۳۰ مگاوات وارد چرخه تولید برق خواهند شد.
رجبی مشهدی یادآور شد: در همین راستا، مرتفع کردن مشکلات واحدهای نیروگاهی که به دلایل مختلف از جمله کمبود آب با محدودیت تولید روبرو بودند در دستورکار قرار گرفت که ظرفیت این نیروگاه‌ها حدود ۱۰۰۰ مگاوات پیش‌بینی شده است.
وی از ارتقای ظرفیت عملی نیروگاه‌های موجود خبر داد و تصریح کرد: ارتقای ظرفیت عملی نیروگاه‌های موجود و نیروگاه‌های سیکل ترکیبی از دیگر اقداماتی است که به منظور عبور از پیک تابستان ۱۴۰۲ در دستورکار قرار گرفته است.
به گفته سخنگوی صنعت برق کشور، پیش‌بینی شده ۱۸۸ مگاوات نیروگاه مقیاس کوچک و ۸۵۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در مدار تولید قرار گیرند.
وی با بیان اینکه در حوزه شبکه‌های انتقال، ۴۷ برنامه توسعه شبکه‌های برق و احداث پست‌های جدید پیش‌بینی شده است، گفت: این امر شامل ۶۵ پروژه می‌شود.
وی با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف به ویژه در بخش خانگی، خاطرنشان کرد: در سال جدید با تاکید بر اجرا و پیشبرد طرح‌های تشویقی در حوزه خانگی طرح‌هایی به صورت گسترده اجرایی می‌شود؛ همچنین در همین راستا بخش عمومی و اداری کشور مورد توجه قرار می‌گیرد و در این‌باره برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته است، به طوری که صرفه‌جویی ۱۰۰۰ مگاواتی در بخش اداری کشور پیش‌بینی شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه