logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نجف پور مطرح کرد؛

ثبت کد بورسی درسامانه صندوق ذخیره فرهنگیان

ثبت کد بورسی درسامانه صندوق ذخیره فرهنگیان
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: اگر فرهنگیان عضو صندوق کد سجام خود را در سامانه در سایت صندوق ثبت نکنند؛ امکان واگذاری سهام به خودشان مقدور نخواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا نجف پور کردی مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با اعلام این مطلب که فرهنگیان عضو صندوق باید به سایت سجام مراجعه کرده و اطلاعات خود را ثبت کنند؛ گفت: اعضای فرهنگی عضو صندوق ذخیره فرهنگیان باید کد بورسی مربوطه را به روش‌هایی که سازمان بورس الزام کرده دریافت و کد سجام خود را در سامانه صندوق فرهنگیان در سایت ثبت کنند.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان افزود: اگر فرهنگیان عزیز عضو صندوق کد سجام خود را در سامانه در سایت صندوق ثبت نکنند؛ امکان واگذاری سهام به خودشان مقدور نخواهد بود.

نجف پور کردی در خصوص وضعیت واگذاری سهام شرکت‌های زیرمجموعه صندوق به فرهنگیان گفت: در گام اول واگذاری سهام شرکت‌های بورسی خود را انجام دادیم که پنج شرکت هستند؛ ۵ شرکت غیر بورسی هم هستند که آمادگی کامل برای واگذاری آنها وجود دارد؛ حدود ۴۰ شرکت دیگر هم داریم که یک سال زمان می‌برد تا الزامات بورسی شدن آنها طی شود تا سهام آنها هم تقدیم معلمان گردد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه