اخبار داغ

می‌خواهیم مینی فوتبال را سازمان‌دهی کنیم؛

خلیلی: به حضور در انتخابات ریاست فدراسیون ورزش‌های همگانی فکر می‌کنم

خلیلی: به حضور در انتخابات ریاست فدراسیون ورزش‌های همگانی فکر می‌کنم
سرپرست فدراسیون ورزش‌های همگانی گفت: قصد ما سازماندهی رشته مینی فوتبال است که از میان آنها برای تیم‌های دسته‌جات و لیگ بازیکن پیدا کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی خلیلی سرپرست فدراسیون همگانی در نشست خبری درباره عملکرد این فدراسیون در سال ۱۴۰۱ اظهار داشت: در ۳۱ استان ۳۰۱ همایش پیاده‌روی برگزار کردیم. رشد ۷ برابری نسبت به سال قبل بود که البته کرونا وجود داشت. برنامه ویژه فجر داشتیم که بالغ بر ۵ هزار برنامه در ۳۱ استان بود که مهمترین آن همایش دماوند تا خلیج فارس در ۲۳ شهر بود که نام خلیج همیشه فارس را طنین انداز کرد. با همکاری وزارت کشور طلایه داران خلیج فارس در سواحل خلیج فارس را با مشارکت ۱۶ شهر داشتیم. طرح ملی ورزش خیابانی را داشتیم که برای دسترسی آسان آحاد مردم به ورزش بود که استقبال خیلی خوبی شد. ورزش کارکنان را داشتیم و فدراسیون متولی بود و بیش از ۳۷۰۰ تیم و ۲۰ هزار نفر در این مسابقات حضور داشتند و در ۶ رشته رقابت کردند. مرحله نهایی در مازندران در خردادماه با ۴ هزار نفر برگزار می شود. ۲۱ رویداد بزرگ انجمن‌های ورزشی را در سطح کشور برگزار کردیم. ۸۴۷ دوره آموزشی برای دانش افزایی، مربیگری و داوری برگزار کردیم. ۱۱ رویداد تخصصی زنان داشتیم و رشد ۱۷ برابری را شاهد بودیم. نخستین رویداد توریسم ورزشی را برگزار کردیم. سیاست‌های دفتر توسعه ورزش همگانی در راستای کم تحرکی که ۶۹.۷ در مردان و ۷۳ درصد در زنان داریم را برطرف کنیم تا ورزش جزو برنامه‌های مردم قرار بگیرد. تسهیل، دسترسی و آسان کردن ورزش را در دستور کار قرار داده‌ایم که البته مشارکت سایر دستگاه‌ها را نیاز داریم و جلساتی در این زمینه داشته ایم.

وی افزود: رویداد مینی فوتبال یکی از برنامه‌های ما برای مشارکت آحاد جامعه است و ۴۰۹۹۸ تیم ثبت نام کرده اند. در ۴۴۸ شهر در ۳۱ استان و ۴ مرحله شهرستان، استان و کشوری برگزار می شود. ۱۴ اردیبهشت افتتاحیه را در بوشهر داریم و این مسابقات ۷ ماه ادامه خواهد داشت. ۴۹۱۹۱۶ نفر در این مسابقات ثبت نام کرده‌اند و ۸۸۶۵ تیم را زنان تشکیل می دهند. ۱۰۶۳۸۰ نفر فقط زنان خواهد بود. مشارکت استانهای کم برخوردار عالیست. خراسان شمالی و کهکیلویه و بویراحمد بیشترین تعداد ثبت نامی را دارند. مازندران با ۶۲۱۰ تیم بیشترین تیم‌ها را دارند. همین گستردگی و استقبال به رشد ورزش کمک خواهد کرد.

سرپرست فدراسیون همگانی درباره هزینه‌های این مسابقات گفت: تا به امروز ۵.۵ میلیارد اعتبار داده‌ایم و برآورد ما ۱۵ میلیارد خواهد بود. چرا که مسابقات تماما رایگان است. جوایز ۲۰، ۱۵ و ۱۰ در هر استان برای تیم‌های برتر است و همین جوایز را به استان‌هایی می‌دهیم که بیشترین شرکت کننده را داشته باشند. تا به امروز از هیچ ارگان و اسپانسری کمک نگرفته‌ایم  و فقط با بودجه وزارت ورزش انجام گرفته. قصد داریم یکی از افتتاحیه‌ها در استان‌ها با حضور زنان باشد که با استان گلستان در این زمینه رایزنی کرده‌ایم. ورزشکاران در این مسابقات بیمه می‌شوند و با بیمه معلم قرارداد بسته‌ایم.

سرپرست فدراسیون همگانی درباره استعدادیابی در این رشته و تشکیل تیم ملی مینی فوتبال بیان کرد: انجمن مینی فوتبال فدراسیون جهانی دارد که جدا از فوتبال است. قصد ما سازماندهی این رشته است که از میان آنها برای تیم‌های دسته‌جات و لیگ بازیکن پیدا کنیم. ستادی هم تشکیل شده که برای استعدادیابی که در نهایت تیم ملی مینی فوتبال تشکیل شود. برای مسابقات جهانی مینی فوتبال که در ترکیه است برترین‌های جام پرچم را دعوت می‌کنیم و برای برترین‌های این مسابقات برنامه داریم. تیم منتخب مینی فوتبال نیز به روسیه و جام کازان اعزام خواهند شد.

خلیلی درباره انتخابات فدراسیون همگانی گفت: در حال حاضر انتخابات کمیسیون‌های سه گانه در دستور کار است و و بعد از آن انتخابات را برگزار می‌کنیم. درباره حضورم در انتخابات نیز با تشخیص وزارت و بنا بر تخصصم آمده‌ام و برای انتخابات نیز فکر خواهم کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه