یادداشت/
فرماندار قروه پس از 6 ماه تودیع می شود/ شکستن کلید تدبیر و امید در قروه
در حالی که تنها 6 ماه از آغاز به کار محمد شرفبیانی به عنوان فرماندار شهرستان قروه گذشته است ، ظهر امروز خبر پایان ماموریت 6 ماهه وی تایید شد تا مردم شهرستان قروه در انتظار انتصاب فرماندار جدید باشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از سراب خبر ظهر امروز فرماندار قروه با تایید خبر پایان ماموریت 6 ماهه خود در فرمانداری قروه از نداشتن تمایل برای ادامه دادن این ماموریت خبر داد و با آرزوی موفقیت برای فرماندار آینده شهرستان قروه عملا خبر کناره گیری خود را اعلام نمود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سراب خبر,
از طرفی نیز نماینده قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی نیز با تایید این خبر از هرگونه اظهار نظری در این باره خودداری نمود تا از امروز مردم در انتظار معرفی فرماندار جدید شهرستان باشند.
,
محمد شرفبیانی خرداد ماه امسال و طی مراسمی در کانون شهید مطهری قروه به عنوان فرماندار شهرستان قروه منصوب شد و هم اکنون در حالی از پایان ماموریت 6 ماهه خود خبر می دهد که شهرستان قروه نیاز به فرماندار و نیروهایی بومی دارد.
,
این در حالی است که پیش از شرفبیانی، محمد رسول شیخی زاده به مدت 18 ماه به عنوان دیگر نیروی بومی شهرستان قروه به عنوان فرماندار این شهرستان فعالیت می نمود و در تمام این مدت مردم از وجود فرمانداران بومی رضایت داشتند و هم اکنون سوال این است که چرا در دولت تدبیر و امید فرماندار این شهرستان تنها 6 ماه باید عهده دار مسئولیت خود باشد؟
,
آیا تودیع و معارفه فرمانداران به ضرر شهرستان نخواهد بود؟
,
قطعا با تغییر و تحولات پی در پی نه تنها توسعه و پیشرفتی رخ نخواهد داد بلکه چرخ حرکت متوقف خواهد شد و مسئولین امر باید پاسخگوی مردمی باشند که سرنوشت اقتصادی ، اجتماعی، فرهنگی و ... آنان به تصمیمات این مسئولین گره خورده است.
,
چرا باید شهرستان قروه با جمعیتی بالغ بر 140 هزار نفر اولین شهری باشد که در سطح کشور قربانی تجربه ناصحیح دولت یازدهم خواهد شد؟ و آیا بهتر نیست دولتمردان پیش از آنکه تصمیم به انتصاب افراد در سمت های حساس شهرستان ها داشته باشند بر انتخاب و تثبیت آنان همت گمارند؟
,
بدون تردید تنها کسانی که از این تغییر و تحولات آسیب می بینند مردمی هستند که چشم انتظار تدبیر دولتمردان بوده اند.
,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه