logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سی‌ان‌ان:

روسیه موشک‌اندازهای اهدایی به اوکراین را بی‌اثر می‌کند

روسیه موشک‌اندازهای اهدایی به اوکراین را بی‌اثر می‌کند
منابع مطلع آمریکایی و اروپایی می‌گویند ارتش روسیه با استفاده از روش‌های جنگ الکترونیک و پارازیت، توانسته سامانه توپخانه موشکی «هیمارس» را به‌طور فزاینده‌ای ناکارآمد کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی‌رغم تبلیغات دولت آمریکا روی اهدای سامانه‌های توپخانه موشکی با تحرک بالا موسوم به «هیمارس» به اوکراین، اما گفته می‌شود روسیه توانسته این سامانه‌ها را بی‌اثر کند.

شبکه «سی‌ان‌ان» بامداد یکشنبه گزارش داد که ارتش روسیه با استفاده از روش‌های جنگ الکترونیک و پارازیت، توانسته موشک‌های سامانه‌های هیمارس را از مسیر خارج کند.

این شبکه به نقل از پنج منبع مطلع آمریکایی، انگلیسی و اوکراینی گفت که اقدامات روسیه در جنگ الکترونیک باعث شده که مهمات هدایت‌شونده با جی‌پی‌اس، به‌طور فزاینده‌ای ناکارآمد شوند.

بر این اساس، یک اپراتور پهپادهای اوکراینی ضمن مهم توصیف کردن اقدام روسیه در ایجاد اختلال در کار سامانه‌های هیمارس، گفت که چنین چیزی را تا قبل از ماه نوامبر سال گذشته ندیده بود.

یکی از مقامات پنتاگون نیز به سی‌ان‌ان گفت که تلاش جهت یافتن راه‌های جدید برای مقابله با اقدامات روسیه در از مسیر خارج کردن موشک‌ها، مانند «یک بازی دائمی موش و گربه» است.

به نوشته وبگاه «راشاتودی»، سامانه هیمارس که می‌تواند اهدافی را تا فاصله ۸۰ کیلومتری هدف قرار دهد، یکی از پیچیده‌ترین سیستم‌های تسلیحاتی است که آمریکا از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین. در اختیار کی‌یف قرار داده است.

از سوی دیگر، «رابرت اف. کندی» نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا با بیان اینکه روسیه برتری توپخانه‌ای نسبت به ایالات متحده دارد، گفت که واشنگتن ذخایر توپخانه‌ای کافی برای جایگزینی تجهیزات تخریب‌شده ندارد.

منبع: فارس

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه