امام جمعه شهرستان سراب:

گناه تطهیر کنندگان فتنه گران کمتر از خود فتنه گران نیست

گناه تطهیر کنندگان فتنه گران کمتر از خود فتنه گران نیست
امام جمعه سراب بیان داشت: فتنه گران به زباله دان تاریخ سپرده شدند و اظهار نظرهای حمایت جویانه اظهاراتی خام هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صدای سراب , حجت الاسلام والمسلمین اکرمی  با اشاره به فرارسید سالروز حماسه 9 دی, این حماسه را یکی از تاریخ ساز ترین اتفاقات در تاریخ اننقلاب عنوان کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , صدای سراب,

رئیس شورای فرهنگ عمومی سراب با بیان اینکه حافظه مردم هرگز فتنه‌گران را فراموش نخواهد کرد، یادآور شد: فتنه‌گران با اردوکشی خیابانی و ایجاد جار و جنجال شیرینی حضور 40 میلیونی مردم در انتخابات را به کام مردم تلخ و فرصت‌های طلایی را از کشور سلب کردند.
حجت‌الاسلام اکرمی در پاسخ به سوالی درباره شنیده شدن زمزمه هایی در حمایت از فتنه گران با انتقاد از کسانی که درصدد تطهیر فتنه‌گران هستند، ابراز داشت: اعمال فتنه‌گران هرگز از حافظه مردم پاک نخواهد شد و مردم هوشیارتر از قبل اجازه تکرار موارد مشابه را نخواهند داد و گناه تطهیر کنندگان فتنه گران کمتر از خود فتنه گران نیست.

,
,

اکرمی در ادامه افزود: فتنه گران به زباله دان تاریخ سپرده شدند و اظهار نظرهای حمایت جویانه اظهاراتی خام هستند.

,

امام جمعه سراب در پایان ابراز داشت تنها حکم عادلانه برای فتنه گران اگر هزار بار زنده شوند و بمیرند بازهم اعدام است و اشد مجازات در مورد آنها باید اعمال شود.

,

انتهای پیام /ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه