logo
چهارشنبه 29 مهر 1405 | چهارشنبه 21 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  2. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  3. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  4. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  5. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  6. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  7. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  8. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  9. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  10. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  11. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  12. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  13. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  14. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  15. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  16. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  17. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  18. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  19. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  20. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد

سردار فدوی:

انقلاب اسلامی مشکلات اقتصاد و معیشت را حل خواهد کرد

 انقلاب اسلامی مشکلات اقتصاد و معیشت را حل خواهد کرد
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به تلاش‌های دولت، گفت: حتماً انقلاب اسلامی قصه اقتصاد و معیشت را نیز حل خواهد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نشست مسئولان استانی بسیج اساتید کشور در تهران به تلاش ۴۴ ساله دشمنان برای شکست جمهوری اسلامی اشاره کرده و گفت: در این سال‌ها دشمن هر کاری توانسته انجام داده و با تمام توان خود به میدان آمده است و در همه تلاش‌هایش بدون استثنا شکست خورده است.

وی افزود: جمهوری اسلامی در برابر خدعه‌ها و هجمه دشمن نه تنها ضعیف نبوده که در موضع ابتکارعمل است. ما در همه پایگاه‌های مواجهه با دشمن موفق بوده‌ایم و اگر در موضعی می‌بینیم موفق نبوده‌ایم برای آن است که واقعاً پای کار نیامده‌ایم.

سردار فدوی با تاکید بر قاعده‌های الهی در موفقیت و پیروزی گفت: اگر برای خدا پای کاری برویم و با صدق و اخلاص کار کنیم، خدا کمک خواهد کرد. امام خمینی (ره) تاکید می‌کردند ما مکلف به انجام تکلیف هستیم نه مکلف به نتیجه و نتیجه را خدا کمک خواهد کرد.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به مشکلات اقتصادی و ضرورت بحث معیشت، عنوان کرد: افراد متخصص این امر را در کشور کم نداریم. اگر مشکلات هست به دلیل آن است که واقعاً پای کار اقتصاد و معیشت مردم که مهم‌ترین موضوع برای اسلام است، نرفته‌ایم. البته کارهایی صورت گرفته اما کافی نیست. اقتصاد موضوعی است که دائم مردم با آن سر و کار دارند.

وی با اشاره به تلاش‌های دولت، تاکید کرد: حتماً انقلاب اسلامی قصه اقتصاد و معیشت را نیز حل خواهد کرد.

سردار فدوی در ادامه سخنان خود در موضوع فضای مجازی و لزوم آگاهی در این فضا با تاکید بر سخنان امیرالمومنین علیه السلام گفت: امیرالمومنین (ع) می‌فرمایند مردم اگر چیزی را که نمی‌دانند نمی‌گفتند مفاسد عالم به وجود نمی‌آمد. امروز متأسفانه در فضای مجازی بدون آگاهی برخی افراد به بازنشر اخبار و اکاذیب می‌پردازند و این آسیب‌هایی به همراه دارد.

جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به سه موضع دشمن علیه ایران بر ضرورت موضع گیری فعال و تهاجمی برای منکوب کردن دشمن تاکید کرد و افزود: امروز به اعتراف وزیر دفاع آمریکا آن‌ها به دنبال بازدارندگی در ایران هستند. این یعنی کشور ما در موضع قدرت قرار دارد که آن‌ها را وادار به اتخاذ موضع بازدارندگی می‌کند. یعنی باید برای بازدارندگی توانی در خود ایجاد کنند. این یعنی ما در موضع قدرت هستیم. این نتیجه تلاش کل نظام است، از رهبری و سپاه و بسیج گرفته تا همه نهادها و مسئولین و همه مردم ایران.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه