logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مالکی خبر داد

فعالیت ۸ مرکز معاینه فنی در روز سه شنبه ۲۶ اردیبهشت

فعالیت ۸ مرکز معاینه فنی در روز سه شنبه ۲۶ اردیبهشت
مدیر عامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران گفت: در روز سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ماه تنها ۸ مرکز از مراکز معاینه فنی فعال بوده و به خدمت رسانی مشغول خواهند بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شادی مالکی مدیر عامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران در توضیح جزئیات این خبر اظهار داشت: مرکز ۶ خطه معاینه فنی خودروهای سبک بیهقی به عنوان اولین مرکز معاینه فنی کشور در پارک سوار بیهقی در سال ۱۳۷۹ توسط شهرداری تهران راه اندازی شد و به دلیل واقع شدن در بخش مرکزی شهر و سهولت در دسترسی به یکی از پر متقاضی‌ترین مراکز جهت مراجعین معاینه فنی خودرو تبدیل شد. با توجه به ازدحام این مرکز در تمامی ایام سال این ستاد جهت مدیریت صف نسبت به تدبیر سه راهکار اقدام کرد. پذیرش صرفاً اینترنتی مرکز، شبانه روزی کردن فعالیت مرکز، استفاده از ظرفیت و توانایی بخش خصوصی در راهبری مرکز اقدامات مربوط به پذیرش اینترنتی و شبانه روزی کردن از سه ماه اخیر انجام شده و خوشبختانه واگذاری راهبری به بخش خصوصی نیز از روز گذشته به سرانجام رسید.

مالکی با اشاره به پذیرش ۸۰۰ دستگاه خودرو در مرکز بیهقی پیش از واگذاری افزود: با توجه به توانایی بخش خصوصی در جذب نیرو و تکمیل نفرات در خطوط معاینه فنی ظرفیت پذیرش به دو برابر افزایش یافته و این مرکز هم اکنون ظرفیت پذیرش ۱۵۰۰ دستگاه خودرو را در ۲۴ ساعت فعالیت دارد.

وی در خصوص اهداف واگذاری راهبری مرکز معاینه فنی بیهقی توضیح داد: در سنوات گذشته راهبری تعدادی از مراکز تحت تملک شهرداری تهران توسط بخش خصوصی انجام می‌شود که پس از بررسی توزیع مراجعات و نیازسنجی مشتریان تصمیم سازی شد علاوه بر افزایش واگذاری تعداد مراکز، راهبری مرکز بیهقی نیز با هدف افزایش بهره‌وری، چابک‌سازی، ایجاد اشتغال و خدمت رسانی بهتر به شهروندان به بخش خصوصی توانمند در این زمینه واگذار شود.

لازم به ذکر است از ۱۷ مرکز معاینه ثابت شهر تهران تعداد ۸ مرکز تحت تملک شهرداری تهران است که راهبری چهار مرکز آن توسط بخش خصوصی انجام می‌شود.

مدیر عامل ستاد معاینه فنی ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) در توضیح فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در روز سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ماه افزود: در این روز مراکز بیهقی، شهید آبشناسان و شقایق به صورت شبانه روزی و پنج مرکز شهدای زمان آباد، بعثت، فداییان اسلام، خاوران و امام رضا (ع) و واحدهای سیار هنگام، جیحون و شهید کلاهدوز از ساعت ۷ الی ۱۴ فعال و آماده خدمت رسانی به شهروندان هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه