logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

بدون این بازیکنان قهرمانی پرسپولیس بدست نمی‌آمد؛

گل‌محمدی: این قهرمانی تقدیم به هواداران؛ از استقلال و سپاهان متشکرم!

گل‌محمدی: این قهرمانی تقدیم به هواداران؛ از استقلال و سپاهان متشکرم!
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: از هواداران ممنون هستم که انرژی مثبت زیادی داشتند و طوری رفتار کردند که هیچ وقت ما نا امید نشدیم و انگیزه قهرمان شدن به ما می‌دادند.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ یحیی گل‌محمدی، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پس از برتری مقابل نساجی و قهرمانی در لیگ برتر در نشست خبری اظهار داشت: در این وضعیت نمی‌شود صحبت کنیم. اتفاقاتی که در بازی افتاد و گلی که به موقع زدیم باعث شد تا فشار زیادی روی تیم حریف بیاوریم و بازیکن این تیم اخراج شد. روند بازی طوری رقم خورد که همه چیز به سود ما بود. به طوری که برتری خودمان را به حریف دیکته کردیم.

وی در ادامه بیان داشت: خدا را شکر توانستیم قهرمان شویم. باید از خیلی‌ها تشکر کنم چرا که زحمت زیادی کشیده شد تا این تیم قهرمان شود. از مدیرعامل تا اعضای هیأت مدیره تلاش کردند. همچنین مدیر تیم، پیروانی هم تلاش زیادی انجام داد. کادر فنی خوبی داشتیم. از کادر پزشکی، تدارکات و ماساژورها هم  تقدیر می‌کنم. همچنین از هواداران ممنون هستم که انرژی مثبت زیادی داشتند و طوری رفتار کردند که هیچ وقت ما نا امید نشدیم و انگیزه قهرمان شدن به ما می‌دادند. این قهرمانی را به همه آنها هدیه می‌کنیم.

گل‌محمدی خاطرنشان ساخت: موقعی که لیگ شروع شد عزیزانی در قید حیات بودند  اما متأسفانه الان بین ما نیستند روح آنها شاد باشد و این قهرمانی را به آنها تقدیم می‌کنیم. از پیشکسوتان‌مان تشکر می‌کنم که حمایت خوبی در فصل گذشته از ما داشتند. از کسانی که نام‌شان را فراموش کردم عذرخواهی می‌کنم. از اصحاب رسانه هم تقدیر می‌کنم که در فصل گذشته پوشش خبری خوبی داشتند. از رقبای‌مان مثل تیم‌های خوب سپاهان و استقلال هم قدردانی می‌کنم. فولاد، گل‌گهر، مس رفسنجان و ... به عنوان رقیبان جدی ما بودند و انگیزه خوبی به ما دادند. از بازیکنان عزیزمان و تک‌تک آنها تشکر می‌کنم. اسم نمی‌برم اما غیرت و مردانی تک‌تک آنها واقعاً ستودنی بود.

سرمربی پرسپولیس گفت: مشکلات زیادی در فصل گذشته داشتیم که مشکلات زیادی هم بود اما هیچ‌وقت عقب‌نشینی نکرده و با همه وجود تمرین کردند. این قهرمانی با انگیزه زیاد هواداران صورت گرفت اما بدون این بازیکنان این قهرمانی به دست  نمی‌آمد. نمی‌دانم چطور از تک‌تک آنها تشکر کنم. یک تشکر هم از خانواد‌ه‌های‌مان می‌کنم چون سال سختی را گذراندند. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه