logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

علی نصیری:

۸ زون ورزشگاه آزادی نیازمند مقاوم سازی است

۸ زون ورزشگاه آزادی نیازمند مقاوم سازی است
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: از ۷۲ زون ورزشگاه آزادی فقط ۸ زون نیازمند مقاوم سازی هستند و مابقی زون ها از نظر سازه‌ای ایمن  هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی نصیری رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در جمع خبرنگاران و درباره وضعیت ایمنی ورزشگاه آزادی گفت: در خصوص وضعیت ایمنی استادیوم آزادی بزرگنمایی‌های بسیاری صورت گرفته است. 

وی ادامه داد: باید تأکید کنم تصاویری که در فضای مجازی و در خصوص ایمنی ورزشگاه آزادی منتشر شده مربوط به فیشینگ این ورزشگاه است و هیچ ارتباطی با وضعیت سازه‌ای ندارد.

نصیری با اشاره به اقدامات صورت گرفته گفت: مرکز تحقیقات  وزارت راه و شهرسازی ارزیابی های لازم را انجام داده است و مطابق با گزارش‌ کتبی این مرکز  از ۷۲ زون ورزشگاه آزادی فقط ۸ زون نیازمند مقاوم سازی هستند و مابقی زون ها از نظر سازه‌ای ایمن  هستند.

نصیری با بیان اینکه از چند ماه پیش تمامی زون‌های ناایمن مسدود شدند، گفت: محلی که ناایمن  بود اکنون تبدیل به کارگاه ساختمانی شده است و برهمین اساس اکنون درخصوص ورزشگاه آزادی ابهام زدایی شده است  و دقیقا مشکل بصورت شفاف بیان شده همچنین محل هایی که دارای برخی مشکلات بودند نیز اصلاح شدند.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران تصریح کرد: در محل هایی که تماشاگران در ورزشگاه آزادی مستقر می‌شوند هیچ نگرانی بابت ایمنی و سازه‌ای وجود ندارد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه