logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  2. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  3. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  4. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  5. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  6. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  7. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  8. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  9. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  10. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  11. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  12. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  13. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  14. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  15. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  16. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  17. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  18. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  19. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  20. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد

رئیس ستاد انتخابات کشور:

راهبردهای وزارت کشور برای انتخابات به استان‌ها ابلاغ شد

راهبردهای وزارت کشور برای انتخابات به استان‌ها ابلاغ شد
رئیس ستاد انتخابات کشور با اشاره به تهیه نقشه راه انتخابات در چارچوب فرمایشات مقام معظم رهبری براساس مولفه‌های چهارگانه سلامت، امنیت، رقابت و مشارکت، گفت: در همین راستا راهبرد‌هایی تدوین و به استان‌های کشور ابلاغ شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ معاون سیاسی وزیر و رئیس ستاد انتخابات کشور بر استفاده از همه ظرفیت ها برای مشارکت حداکثری در انتخابات تاکید کرد و از فرمانداران و‌بخشداران خواست نسبت به تکمیل بانک اطلاعاتی عوامل و هیات های اجرایی اقدام کنند.

محمدرضا غلامرضا این مطلب را در نخستین همایش آموزش منطقه‌ای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری که در مجتمع نفت محمودآباد، مطرح کرد.

وی با تاکید بر استفاده‌ از ظرفیت‌ حلقه‌های میانی برای برگزاری انتخابات پرشور و سالم گفت: در فرآیند انتخابات، آموزش به عنوان‌ یک عامل پیشران از جایگاه ممتازی در فرآیند اجرای انتخابات برخوردار است و قوانین مرتبط با انتخابات نیز باید آن‌قدر در ذهن عوامل اجرایی تکرار و تمرین شود تا آنان به همه امور مسلط شوند.

رئیس ستاد انتخابات کشور با اشاره به تهیه نقشه راه انتخابات در چارچوب فرمایشات مقام معظم رهبری براساس مولفه‌های چهارگانه سلامت، امنیت، رقابت و مشارکت، افزود: در همین راستا راهبرد‌هایی تدوین و به استان‌های کشور ابلاغ شده است.

غلامرضا با اشاره به اینکه دشمنان با توسل به ابزارهای مختلف به دنبال کاهش سطح مشارکت در انتخابات پیش رو  هستند، افزود: در این دوره می‌بایست با تکیه بر ظرفیت‌های مختلف زمینه را برای مشارکت حداکثری و خنثی سازی توطئه دشمن مهیا ساخت.

وی با بیان اینکه، در این وادی دشمن به هیچ عنوان بیکار نخواهد نشست و با تبلیغات سوء خود به‌دنبال تردیدافکنی در ذهن مردم است، تصریح کرد: جایگاه ممتاز جهاد تبیین در این مقطع حساس مشخص می‌شود که باید با روشنگری و آگاهی‌بخشی از سوی حلقه‌های‌میانی، واقعیت‌های درست را برای مردم بیان کرد.

رئیس ستاد انتخابات کشور اظهار کرد: دشمن با روی آوردن به یک جنگ ترکیبی و شناختی در پرتو خلق روایت‌های دروغین، قصد وارونه جلوه دادن واقعیت‌ها را دارد و با این روش ذهن مردم و جوانان را نشانه گرفته است.

غلامرضا ادامه داد: نقش فرمانداران و بخشداران در برگزاری انتخابات بسیار برجسته است که باید از الان با حساسیت این موضوع را دنبال کنند. فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها باید ضمن تکمیل بانک اطلاعاتی عوامل و هیأت‌های اجرایی، در جهت‌ تهیه برآورد با شناسایی نقاط قوت و ضعف و فرصت‌ها و تهدیدات آن حوزه انتخابیه در دوره های پیشین، گام بردارند تا به موجب آن زمینه برای اجرای انتخابات سالم در یک فضای سالم فراهم گردد.

معاون سیاسی وزیر کشور  در پایان خاطر نشان کرد: در حال راه اندازی سامانه‌ای در ستاد انتخابات وزارت کشور هستیم تا به موجب آن زمینه برای تسهیل ارتباطات بین ستاد و صف و همچنین رفع مشکلات و چالش‌های احتمالی به صورت‌ برخط فراهم گردد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه