logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

چهل و دومین یادواره بزرگداشت دانشمند شهید مصطفی چمران در برج میلاد برگزار می شود

 چهل و دومین یادواره بزرگداشت دانشمند شهید مصطفی چمران در برج میلاد برگزار می شود
مراسم بزرگداشت چهل و دومین سالگرد شهادت عارف مجاهد و دانشمند فرزانه، مصطفی چمران و شهدای ستاد جنگ‌های نامنظم عصر سه‌شنبه (۳۰ خرداد ۱۴۰۲) در برج میلاد تهران برگزار خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهرتهران ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهدای دفاع مقدس و شهدای ستاد جنگ های نامنظم، در تشریح برنامه های گرامیداشت چهل و دومین سالگرد عارف مجاهد و دانشمند فرزانه شهید مصطفی چمران اظهار داشت: مراسم های مختلفی در این باره بطور ویژه در 5 روز مختلف و در اقصی نقاط کشور برگزار خواهد شد که روز نخست این مراسم به میزبانی دانشگاه امام حسین(ع) و با سخنرانی رضا امراللهی، متخصص فیزیک هسته‌ای و دانشیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر از دوستان نزدیک شهید چمران برگزار میگردد.

وی افزود: روز سه شنبه (۳۰ خرداد 1402) همزمان با شب شهادت این رزمنده دلیر، ویژه برنامه ای در 3 نوبت صبح، ظهر و عصر به میزبانی مجلس شورای اسلامی، دانشکده دفاع ملی و برج میلاد تهران ترتیب داده شده که با توجه به وجود خیل دوستداران و ارادتمندان این شهید، ویژه برنامه ای در مرکز همایش های برج میلاد تهران با حضور اقشار مختلف مردم ، مسئولان کشوری و لشگری از ساعت ۱۷ برقرار شده است.

مهدی چمران با بیان اینکه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران نیز روز چهارشنبه هم زمان با سالروز شهادت شهید مصطفی چمران، مراسمی برگزار خواهد کرد گفت: این مراسم با حضور امرای ارتش و سپاه پاسداران در محل این وزارتخانه برگزار خواهد شد؛ همچنین برنامه ویژه ای از سوی بسیج اساتید در عصر روز چهارشنبه (31 خرداد 1402) با حضور محمد باقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی نیز برگزار خواهد کرد؛ ضمن اینکه همزمان با برگزاری این یادواره در شب چهارشنبه به میزبانی خانه موزه شهید چمران در تهران، برنامه گرامیداشت مقام والای این شهید در شهرهای شیراز، تبریز،اصفهان، اراک، سمنان و مشهد توسط بسیج اساتید و بنیاد شهید چمران برگزار می گردد.

بنا به اعلام رییس ستاد برگزاری گرامیداشت چهل و دومین سالگرد شهادت مصطفی چمران مقرر شده تا مراسم ویژه ای نیز در روز پنج شنبه (1 تیرماه 1402) بر سر مزار شهید چمران در گلزار شهدای بهشت زهرای تهران برگزار و همچنین بعد از نماز مغرب و عشا برنامه ویژه دیگری نیز در صحن حرم رضوی به همراه دعای کمیل برگزار گردد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: روز جمعه (2 خرداد 1402) همزمان با برگزاری نماز عبادی- سیاسی جمعه نیز در تهران و سایر شهرهای دیگر مراسم گرامیداشت یاد و خاطر این شهید سرافراز  برگزار خواهد شد ضمن آنکه عصر روز جمعه نیز مراسم باشکوهی در مسجد جامع شهرستان ساوه در زادگاه پدری شهید چمران با حضور سرداران، همرزمان و ارادتمندان به این شهید دانشمند و نخبه برگزار خواهد شد.

گفتنی است؛ شهید مصطفی چمران که اصالتاً اهل روستای چمران ساوه است با نمره عالی از دانشگاه برکلی آمریکا دکترای فیزیک پلاسما دریافت، در لبنان تجربه جنگ‌های نامنظم را کسب کرد، با انقلاب اسلامی به ایران آمد و با نبوغش خدمات فراوانی به جبهه اسلام و دفاع مقدس کرد.

این دانشمند نخبه در ۳۱ خرداد ماه ۱۳۶۰ در مسیر دهلاویه به سوسنگرد در لباس رزم و در دفاع از اسلام بر اثر اصابت ترکش خمپاره دشمن به دیار معبود شتافت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه