اخبار داغ

با حکم افشین داوری؛

سپهرزاد مدیر تیم‌های ملی دوومیدانی و رییس کمیته مربیان فدراسیون شد

سپهرزاد مدیر تیم‌های ملی دوومیدانی و رییس کمیته مربیان فدراسیون شد
سرپرست فدراسیون دوومیدانی طی حکمی، هادی سپهرزاد را بعنوان مدیر تیم‌های ملی دوومیدانی و رییس کمیته مربیان این فدراسیون منصوب کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش روابط عمومی دوومیدانی، افشین داوری سرپرست فدراسیون دوومیدانی امروز طی حکمی، هادی سپهرزاد را بعنوان مدیر تیم‌های ملی دوومیدانی و رییس کمیته مربیان این فدراسیون منصوب نمود.

بر همین اساس در متن این حکم آمده است:

جناب آقای هادی سپهرزاد

با سلام

احتراما با توجه به تجربیات ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ بعنوان مدیر تیم‌های ملی دوومیدانی و رییس کمیته مربیان فدراسیون دو و میدانی منصوب می‌شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و همکاری همه جانبه خانواده دوومیدانی منشاء اثرات مثبت باشید.

هادی سپهرزاد از قهرمانان و ملی پوشان اسبق مواد ترکیبی در ورزش دوومیدانی است که در حال حاضر به عنوان مربی تیم ملی این رشته ورزشی فعالیت می‌کند و سابقه عضویت در کمیته فنی فدراسیون را نیز در کارنامه دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه