logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان خبر داد:

وقف 36 موقوفه جدید در سیستان و بلوچستان به ارزش 25 میلیارد ریال

وقف 36 موقوفه جدید در سیستان و بلوچستان به ارزش 25 میلیارد ریال
مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان گفت: 36 وقف جدید به مناسبت هفته وقف در سیستان و بلوچستان به ثبت رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، حجت الاسلام اسماعیل تدینی در گفت و گو با خبرنگار عصر هامون نقش واقفان این استان را در عمران و آبادانی سیستان و بلوچستان بسیار ارزشمند خواند و اظهار داشت: به مناسبت هفته وقف 36 موقوفه جدید به ارزش 25 میلیارد ریال در سیستان و بلوچستان وقف شد.
وی ادامه داد: امیدوارم این روند در آینده نیز ادامه داشته باشد و ما شاهد تمایل مردم برای وقف اموالشان در راه خیر باشیم.
حجت الاسلام تدینی تصریح کرد: 36 موقوفه ثبت شده در زمینه های متنوع فرهنگی و اجتماعی توسط واقفان خیر اندیش در سامانه جامع اطلاعاتی مدیریت موقوفات و اماکن متبرکه کشور به ثبت رسیده است.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان افزود: خیران خوبی در این استان توانسته‌اند اقدامات خوبی در راه عمران و آبادی استان انجام دهند به نحوی که ما در طول هفته وقف شاهد اقدامات احداث حسینیه امام رضا زاهدان و ساختمان اوقاف و امور خیریه زابل بودیم.
وی در پایان گفت: در مجموع از ابتدای امسال تا کنون 137 موقوفه به ارزش تقریبی 105 میلیارد ریال به ثبت رسیده است.
انتهای پیام/گ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر هامون ,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه