نماینده کرمانشاه در مجلس :

فتنه دشمنان نظام اسلامی با بصیرت مردمی نقش بر آب گردید/ جامعه گوش به فرمان ولی فقیه هیچگاه دستخوش فتنه های استکبار جهانی نخواهد شد

فتنه دشمنان نظام اسلامی با بصیرت مردمی نقش بر آب گردید/ جامعه گوش به فرمان ولی فقیه هیچگاه دستخوش فتنه های استکبار جهانی نخواهد شد
نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: یکی از نعمات حضور ولی فقیه در جامعه اسلامی آن است که در بزنگاه های حساس جامعه هیچگاه دستخوش فتنه های استکبار جهانی نخواهد شد و این مهم در حوادث سال 88 ایران به اثبات رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از پایگاه خبری مغرب، سید سعید حیدری طیب در آستانه سالروز حماسه نهم دی ماه در گفت و گو با مغرب گفت: ملت ایران فهم بالای خود را در مقاطع مختلف زمانی انقلاب نشان داده و در نهم دی ماه سال 88 برای چندمین بار پس از پیروزی انقلاب اسلامی متوجه فتنه های دشمنان نظام شدند و آن را خنثی کردند.

وی افزود: نهم دی ماه 88 همانند فتنه 78 توسط مردم انقلابی و حضور به موقع آنان در صحنه خنثی شد و فتنه دشمنان نظام اسلامی با بصیرت مردمی نقش بر آب گردید .

این نماینده مجلس با بیان اینکه راهپیمایی گسترده ملت ایران علیه فتنه گران در روز 9 دی 88، عظمت انقلاب اسلامی ایران را به رخ جهانیان کشید، گفت: رهبر ولی فقیه و تاثیر بصیرتی قابل توجه رهبر معظم انقلاب در خنثی کردن توطئه گسترده و همه جانبه دشمنان ایران اسلامی بی نظیر و ستودنی بود.

حیدری طیب افزود: رهبر معظم انقلاب با آگاهی کامل از توطئه معاندان نظام در آن مقطع زمانی با بصیرت کامل وارد صحنه شدند و جلوی پیشبرد اهداف دشمنان نظام را گرفتند.

نماینده کرمانشاه ادامه داد: یکی از نعمات حضور ولی فقیه در جامعه اسلامی آن است که در بزنگاه های حساس جامعه هیچگاه دستخوش فتنه های استکبار جهانی نخواهد شد و این مهم در حوادث سال 88 ایران به اثبات رسید.

وی گفت: دیگر رکن اساسی خنثی شدن توطئه دشمنان حضور آگاهانه مردم در وقت مقتضی بود که مانند سدی در برابر فتنه گران عمل کرد .

حیدری طیب افزود: خوشبختانه امروز ملت و مسوولان کشور به این بصیرت رسیده اند که همواره باید مراقب توطئه های دشمنان و در راس آنها استکبار جهانی باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری مغرب,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه