logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

روایت محافظ مقام معظم رهبری از ۶ تیر ۱۳۶۰

روایت محافظ مقام معظم رهبری از ۶ تیر ۱۳۶۰
شب شعر و خاطره "همان لباس سربازی" دوشنبه عصر در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در این مراسم که به مناسبت ۶ تیرماه، سالروز ترور رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۶۰ برگزار شد شعرا اشعاری در وصف ایشان قرائت کردند.
در ابتدای این برنامه حاج سعید حدادیان اشعاری را در توصیف رهبر معظم انقلاب خواند که با تشویق حضار روبرو شد.
در ادامه شاعرانی از جمله فاطمه نانی زاد، احمد بابایی، عارفه دهقانی، سیده فرشته حسینی و مرتضی امینی اسفندقه سروده های خود در وصف آیت الله العظمی خامنه ای خواندند.
سپس کلیپی از ترور معظم له پخش شد. در ادامه محسن جوادیان یکی از محافظان رهبر معظم انقلاب در روز ۶ تیرماه ۱۳۶۰ به بیان واقعه پرداخت.
وی گفت: اگر این حادثه برای آقا در روز ۶ تیرماه رخ نمی داد و ایشان طبق عادت همیشگی در روز ۷ تیرماه در جلسه حزب جمهوری اسلامی شرکت می کرد معلوم نبود چه اتفاقی برای معظم له رخ می داد.
وی افزود: ما محافظان آقا ۴، ۵ جوان کم تجربه بودیم که دوره خاصی را هم ندیده بودیم و تمامی حرکات از جمله نقل و انتقال آقا به بیمارستان نیز خودجوش و خدایی انجام شد. ما در راه انتقال آقا به بیمارستان تصادفاتی هم داشتیم که به خیر گذشت.
جوادیان گفت: ابتدا آقا را به یک درمانگاه رساندیم. وقتی با اسلحه و لباس خونی وارد درمانگاه شدیم کادر درمان بیمارستان ترسیدند و فکر کردند ما چند تروریست هستیم. اما وقتی سوتفاهمشان رفع شد دو دکتر در آنجا آقا را معاینه کردند و گفتند ما کاری نمی توانیم بکنیم.
جوادیان ادامه داد: در این میان یک پرستار وارد عمل شد و یک کپسول بزرگ اکسیژن را به ما داد و خودش هم تا بیمارستان همراه ما آمد و آقا با اکسیژن تحت مراقبت قرار گرفت.
وی گفت: وقتی به بیمارستان رسیدیم فشار خون آقا ۵ بود و دو دکتر که نبض آقا را گرفتند گفتند کار ایشان تمام است. اما به لطف خدا دکتر فاضل از پزشکان بسیار خوب کشور از اتاق عمل خارج شد و وقتی نبض آقا را گرفت اعلام کرد یک حفره چهار انگشتی در سینه ایشان ایجاد شده است. دنده های آقا شکسته و رگ شریان ایشان قطع شده است. یک ترکش هم زیر گلوی ایشان بود.
جوادیان افزود: دکترها کار خود را بلافاصله شروع کردند و بعد از یک ساعت اعلام کردند وضعیت آقا مساعد است و موفق شده اند جلوی خونریزی را بگیرند. بلافاصله هم آقا به بیمارستان قلب منتقل شد.
جوادیان اضافه کرد: علاوه بر این آقا در بازدید از جبهه های جنگ دچار مخاطراتی می شدند که هیچ بیمی از آن نداشتند.
در ادامه شب شعر مصطفی محدثی خراسانی، رباب کلامی، نغمه مستشار نظامی، احمد علوی، الهام صفالو، حسین خزایی و فاطمه طارمی به بیان اشعار خود در وصف رهبر انقلاب پرداختند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه