مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی:

برخی از روی غفلت، ناپختگی سیاسی و یا از روی غرض ورزی سعی در عبور ساده از کنار فتنه دارند

برخی از روی غفلت، ناپختگی سیاسی و یا از روی غرض ورزی سعی در عبور ساده از کنار فتنه دارند
در حالیکه در این روزها مردم و مسئولین انقلابی در حال بیان ابعاد مختلف نه دی هستند رسانه ها و مسئولین منتسب به فتنه سکوت کرده اند.در همین زمینه گفتگویی با علی نواداد، مدیر صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی در آستانه سالگرد نه دی ترتیب دادیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از آناج، با نزدیک شدن به سالگرد حماسه مردمی نه دی، گفتگویی با علی نواداد،مدیر صدا وسیمای مرکز آذربایجان شرقی، در خصوص نقش صدا و سیما در خلق این حماسه و برخی شبهات پیرامون عملکرد سازمان متبوعش در سال 88 ترتیب داده شد که به شرح زیر است:
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,
,
گروهی که در جریان فتنه نقش داشتند ، صدا و سیما را متهم می کنندکه در جریان فتنه یکجانبه عمل کرد و به جای رسانه ملی لقب رسانه میلی را به صدا و سیما دادند. با توجه به اینکه شما از مدیران صدا و سیما هستید در خصوص روشنگری و اینکه آیا به سران فتنه در رسانه ملی فرصت داده شد، توضیح بفرمایید.
 
, گروهی که در جریان فتنه نقش داشتند ، صدا و سیما را متهم می کنندکه در جریان فتنه یکجانبه عمل کرد و به جای رسانه ملی لقب رسانه میلی را به صدا و سیما دادند. با توجه به اینکه شما از مدیران صدا و سیما هستید در خصوص روشنگری و اینکه آیا به سران فتنه در رسانه ملی فرصت داده شد، توضیح بفرمایید. , گروهی که در جریان فتنه نقش داشتند ، صدا و سیما را متهم می کنندکه در جریان فتنه یکجانبه عمل کرد و به جای رسانه ملی لقب رسانه میلی را به صدا و سیما دادند. با توجه به اینکه شما از مدیران صدا و سیما هستید در خصوص روشنگری و اینکه آیا به سران فتنه در رسانه ملی فرصت داده شد، توضیح بفرمایید. ,
,

همانطوری که حضرت امام خمینی (ره) فرموده اند صدا و سیما یک دانشگاه است. لازمه ایفای این نقش، داشتن نگاه علمی عمیق واستراتژیک به مسائل جامعه از ابعاد مختلف است. از این رو در حوادث پس از انتخابات 88 و ظهور جریان فتنه که بنابر فرمایش مقام معظم رهبری در این فضای غبار آلود، تشخیص درست و غلط و حق و  باطل دشوار می شود، صدا و سیما سعی کرد به عنوان یک دانشگاه عمومی به توصیف، تحلیل و تبیین مسائل بپردازد و فضای تنش آلود جامعه را مدیریت نماید. پس از حرمت شکنی فتنه گران در عاشورای حسینی  سال 88 صدا و سیما با پخش تصاویر این هتک حرمت، مخاطبان میلیونی خود را به تولی و تبری فراخواند. تولی به اسلام، امام حسین (ع)، نظام جمهوری اسلامی و ولایت مقام معظم رهبری، تبری از دشمنان نظام، ماهیت فتنه، فتنه گران و حامیان آنها.
 

,
,
, , ,


رسانه ملی در وقایع سال 88 مردم را آگاه تر کرد

در واقع رسانه ملی با انعکاس حرمت شکنی روز عاشورا، مردم را به آگاهی و بصیرت و لزوم بسیج عمومی و مقابله با جریان فتنه فرا خواند.

یک بعد دیگر نقش رسانه ملی مقابله با جنگ روانی رسانه های معاند و حامی جریان فتنه بود. آنها با تحریف و دروغ، اقدام به فتنه انگیزی و غبار افکنی می نمودند.از این رو ضروری بود رسانه ملی به مقابله با این جریان پرداخته و با انعکاس واقعیات به روشنگری بپردازد. تبیین نقش آنها در جریان فتنه و حرمت شکنی و نیز روشنگری در برابر آمارها و تحلیل های نادرست آنها توانست شیپور شیطانی آنها را کم اثر نماید.

اطلاع‌رسانی های به موقع  و شفاف رسانه، نقش تعیین ‌کننده‌ای در بیداری و هوشیاری مردم داشت و نشان داد که چه کسانی برای مقابله با ملت عزادار ایران به صحنه آمده‌اند.

نکته مهمی که لازم می دانم به آن اشاره کنم ، لازمه حفاظت از این دستاورد مردمی است؛ همانطوری که مقام معظم رهبری نیز فرمودند نهم دی حادثه کوچکی نبوده و باید در سالگرد این حماسه به دور از شعارزدگی به تبیین حرف اصلی مردم در این حماسه بپردازیم.
 

,
, رسانه ملی در وقایع سال 88 مردم را آگاه تر کرد, رسانه ملی در وقایع سال 88 مردم را آگاه تر کرد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
چه اتفاقی افتاد که در تبریز به این نتیجه رسیده شد که راهپیمایی 8 دی را رقم بزند؟ نقش صدا و سیمای استان چه بود؟
, چه اتفاقی افتاد که در تبریز به این نتیجه رسیده شد که راهپیمایی 8 دی را رقم بزند؟ نقش صدا و سیمای استان چه بود؟, چه اتفاقی افتاد که در تبریز به این نتیجه رسیده شد که راهپیمایی 8 دی را رقم بزند؟ نقش صدا و سیمای استان چه بود؟,

آذربایجان همیشه در مواقع حساس در کشور ایران نقش پیشرو و سرنوشت ساز داشته است.

دشمن با فکر سرمایه‌گذاری در آذربایجان‌شرقی و تبریز  سعی داشت زمینه را برای آشوب فراهم کند که البته نتیجه معکوس گرفت. مردم تبریز و آذربایجان همانگونه که پیش از انقلاب اسلامی در چهلم شهدای قم و استقرار نظام اسلامی نقش اساسی داشت در هشتم دی نیز با حرکت عظیم مردمی و حضور به موقع توطئه دشمن را نقش بر آب و بار دیگر بیعت ناگسستنی خود را با مقام عظمای ولایت و اهداف والای شهدا با حضور در صحنه و بیان صریح مواضع اعلام کردند.

تبریز همیشه مهد دلاورمردان بوده و در طول انقلاب در تمام صحنه‌ ها این امر را به اثبات رسانیده و در حماسه هشتم دی نیز با نقش هوشمندانه و مدیریت معنوی آیت الله مجتهد شبستری این حماسه به نام تبریز و آذربایجان در تاریخ انقلاب شکوهمند اسلامی ثبت کرده است. مردم هم به صورت کاملا خود جوش به عرصه آمدند و پیام خود را به همه دنیا رساندند.

صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی با تلاش ارزشمند همه همکاران توانست بخشی از حوادث را برای مردم به تصویر بکشد به طوری که تصاویر ارسالی از این مرکز بارها در شبکه های سراسری پخش شد و حماسه بزرگ هشتم دی مردم تبریز، پیشقراول خلق حماسه 9 دی شد. 

,
,
,
,
,
,
,
, , ,


صدا و سیما برای سالگرد حماسه نهم دی چه تدبیری اندیشیده است؟

,
, صدا و سیما برای سالگرد حماسه نهم دی چه تدبیری اندیشیده است؟, صدا و سیما برای سالگرد حماسه نهم دی چه تدبیری اندیشیده است؟,
 
,

رسانه ملی همواره در راستای حراست از آرمانهای رفیع انقلاب اسلامی تلاش نموده با تولید و پخش برنامه های مختلف به رسالت خود در این زمینه عمل کند. رسانه ملی در جهت ایفای نقش نظارتی خود همواره می کوشد نقائص و انحرافهای احتمالی در جامعه را گوشزد کند.

از این رو امسال نیز در صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی با برنامه ریزی هایی که صورت گرفته، سعی شده برنامه ها نسبت به سالهای قبل هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی پربارتر باشند. تولید و پخش ویژه برنامه های رادیویی و تلویزیونی، میزگرد، پخش تیزر و آنونس، نماهنگ، زیر نویس، مصاحبه با مسئولین استان، پخش اطلاعیه های نهادها و سازمانها، پوشش آیین های ویژه گرامیداشت هشتم و نهم دی در استان، مصاحبه با نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه محبوب تبریز در باره اهمیت و ضرورت گرامیداشت هشتم و نهم دی، پوشش خبری مراسم های برگزار شده در استان، تهیه وپخش گزارشهای مردمی در  مورد این حماسه، پوشش رادیویی و تلویزیونی مراسم روز هشتم و نهم دی، دعوت از کارشناسان مختلف  به برنامه های صبحگاهی و شبانگاهی رادیو و تلویزیون، پخش سخنرانی مناسب روز، پخش نمایش رادیویی، تهیه وپخش گزارش از نقش مردم تبریز در خلق این حماسه و پرداخت در تمامی برنامه های روتین از جمله سلسبیل، جوان، خانواده و... به تناسب موضوع از جمله برنامه های پیش بینی شده برای روز بصیرت و میثاق امت با ولایت است.  
 

,
,
,
,
چرا با توجه به اینکه در یوم ا... 9 دی از تمام طیف های سیاسی حضور داشتند هنوز عده ای حاضر به مرز بندی با فتنه گران نیستند؟
, چرا با توجه به اینکه در یوم ا... 9 دی از تمام طیف های سیاسی حضور داشتند هنوز عده ای حاضر به مرز بندی با فتنه گران نیستند؟, چرا با توجه به اینکه در یوم ا... 9 دی از تمام طیف های سیاسی حضور داشتند هنوز عده ای حاضر به مرز بندی با فتنه گران نیستند؟,

ایجاد شکاف و فاصله بین مردم و نظام جمهوری اسلامی هدف اصلی دشمان در فتنه 88 بود.

بنا به فرموده مقام معظم رهبری؛ بعضی‌ها احساس دارند، احساس مسئولیّت میکنند، انگیزه دارند امّا این انگیزه را غلط خرج میکنند؛ بد جایی خرج میکنند. و این بی‌بصیرتی است. اطمینانی دیگر نیست به این آدم بی‌بصیرت و بدون روشن‌بینی که دوست را نمی‌شناسد، دشمن را نمی‌شناسد و نمیفهمد کجا باید این احساس را، این نیرو را، این انگیزه را خرج کند.

در شرایط فتنه، کار دشوارتر است؛ تشخیص دشوارتر است. البته خدای متعال حجت را همیشه تمام میکند. دست اشاره ی الهی همه جا قابل دیدن است؛ منتهی چشم باز میخواهد. اگر چشم را باز نکردیم، هلال شب اول ماه را هم نخواهیم دید؛ اما هلال هست. باید چشم باز کنیم، باید نگاه کنیم، دقت کنیم، از همه ی امکاناتمان استفاده کنیم تا این حقیقت را که خدا در مقابل ما قرار داده است، ببینیم.

متاسفانه برخی از روی غفلت، ناپختگی سیاسی و یا از روی غرض ورزی سعی در عبور ساده از کنار فتنه دارند که این مورد شک برانگیز است. این افراد باید سریع تر نسبت به مرز بندی با فتنه گران اقدام کنند. در خیانت سران فتنه به اسلام و انقلاب شکی نیست و می توان از جمله نتایج  خیانت این افراد به تحریک دشمن در وضع تحریم های بی سابقه علیه کشور اشاره کرد.

آنچه که امروزه با عنوان تحریم و فشارهای اقتصادی بر مردم این سرزمین  روا می دارند نیز تداوم حمایت آنها از فتنه گران است و تکلیف ما نیز پابرجاست. با توجه به اسلامی بودن نظام جمهوری اسلامی ایران و ولایی بودن مردم، همواره احتمال توطئه زخم خوردگان انقلاب اسلامی و گروهک های انحرافی و التقاطی با حمایت آمریکا و سردمداران فتنه وجود دارد. بنابراین ضروری است در مقابل این توطئه ها بیدار باشیم  و فریب دشمنان را نخوریم.
 

,
,
, بعضی‌ها احساس دارند، احساس مسئولیّت میکنند، انگیزه دارند امّا این انگیزه را غلط خرج میکنند؛ بد جایی خرج میکنند. و این بی‌بصیرتی است. اطمینانی دیگر نیست به این آدم بی‌بصیرت و بدون روشن‌بینی که دوست را نمی‌شناسد، دشمن را نمی‌شناسد و نمیفهمد کجا باید این احساس را، این نیرو را، این انگیزه را خرج کند., بعضی‌ها احساس دارند، احساس مسئولیّت میکنند، انگیزه دارند امّا این انگیزه را غلط خرج میکنند؛ بد جایی خرج میکنند. و این بی‌بصیرتی است., اطمینانی دیگر نیست به این آدم بی‌بصیرت و بدون روشن‌بینی که دوست را نمی‌شناسد، دشمن را نمی‌شناسد و نمیفهمد کجا باید این احساس را، این نیرو را، این انگیزه را خرج کند.,
,
,
,
, متاسفانه برخی از روی غفلت، ناپختگی سیاسی و یا از روی غرض ورزی سعی در عبور ساده از کنار فتنه دارند که این مورد شک برانگیز است. این افراد باید سریع تر نسبت به مرز بندی با فتنه گران اقدام کنند. در خیانت سران فتنه به اسلام و انقلاب شکی نیست و , می توان از جمله نتایج  خیانت این افراد به تحریک دشمن در وضع تحریم های بی سابقه علیه کشور اشاره کرد.,
,
,
,
 
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه