logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

کلان بیمارستان غدیر با آخرین استانداردهای دنیا مطابقت دارد

کلان بیمارستان غدیر با آخرین استانداردهای دنیا مطابقت دارد
وزیر بهداشت: کلان بیمارستان غدیر، با زیربنای ۶۲۰۰۰ متر مربع در۵ بلوک و ۱۳ طبقه با ظرفیت ۸۲۱ تخت و امکانات بی‌نظیر در تراز و استاندارد‌های برتر جهانی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کلان بیمارستان غدیر، امروز با حضور رئیس جمهور و وزیر بهداشت به بهره برداری می‌رسد، این بیمارستان با دارا بودن ۸۲۱ تخت دومین کلان بیمارستان کشور و در مجتمع بیمارستانی شهدای تجریش واقع شده است.

سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آستانه افتتاح رسمی کلان بیمارستان غدیر همزمان با عید سعید غدیر خم، اظهار داشت: با نیاز به افزایش تخت ها و امکانات پیشرفته درمانی، پروژه کلان بیمارستان غدیر به همت یکی از خیرین سلامت در سال ۱۳۹۰ در زمینی به مساحت ۶ هزار متر مربع کلید خورد و در سال ۱۳۹۴ با پیشرفت فیزیکی حدود ۵ درصد جهت تکمیل و احداث به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) واگذار شد. 

وی ادامه داد: با شروع دولت آیت الله رئیسی و تاکید ایشان مبنی بر تکمیل پروژه های نیمه تمام، عملیات اجرایی پروژه با  فوریت پیگیری و به حول و قوه الهی و حمایت های وزیر  محترم بهداشت و اهتمام شبانه روزی و با هزینه ای بالغ بر هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان به اتمام رسید. 

کریمی خاطرنشان کرد: کلان بیمارستان مدرن و مجهز غدیر، با زیربنای ۶۲ هزار متر مربع در ۵ بلوک و ۱۳ طبقه با ظرفیت ۸۲۱ تخت و امکانات فوق پیشرفته و در تراز و استانداردهای جهانی از جمله اتاق عمل‌های جراحی هوشمند با ۲۴ تخت، بخش های ویژه CCU, NICU, ICU ، زایمان LDR، اورژانس پیشرفته مجهز به هلی پورت هوایی، آنژیوگرافی مغز، تصویر برداری، دیالیز، فیزیوتراپی، درمانگاه های فوق تخصصی، آزمایشگاه، بخش های بستری زنان و مردان و کودکان، در خدمت مردم شریف کشورمان خواهد بود. 

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: در نظر داریم با به کارگیری کادر مجرب و متخصص این سرزمین و بهره گیری از فناوری های روز جهان با رعایت استاندارد های درمانی به عنوان یکی از کلان بیمارستان های مطرح در غرب آسیا، در تسهیل  فرایند درمان  بیماران  سراسر ایران اسلامی به وظیفه ذاتی خود عمل کنیم. 

کریمی یکی از ویژگی های این بیمارستان فوق پیشرفته را استفاده از دریچه های لامینار در اتاق های عمل عنوان و تصریح کرد: لامینار فلو نسل جدیدی از تجهیزات تهویه مطبوع است که با کاهش سرعت هوا با کمترین افت فشار دارای بیشترین تمیزی است. 

وی اضافه کرد: در پروژه بیمارستان غدیر کلیه دریچه های اتاق های عمل از نوع لامینار دارای باکس استنلس استیل با حداقل 8 فیلتر هوا و  با قابلیت خروجی به میزان مورد نیاز فضا جهت به حداکثر رساندن میزان کنترل آلودگی است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه