logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

بانک ملت حقوق ۱۷۰ میلیونی را تکذیب کرد/ منشا شایعه یک مدیر برکنار شده‌ بانک است

بانک ملت حقوق ۱۷۰ میلیونی را تکذیب کرد/ منشا شایعه یک مدیر برکنار شده‌ بانک است
روابط عمومی بانک ملت خبری با عنوان "حقوق ۱۷۰ میلیون تومانی مدیرعامل شرکت لیزینگ ملت" را تکذیب کرد.

به گزارش راه دانا، به دنبال انتشار خبری با عنوان "حقوق 170 میلیون تومانی مدیرعامل شرکت لیزینگ ملت، روابط عمومی بانک ملت، با رد ادعاهای مطرح شده، نوشت: مبلغ مطرح شده به عنوان حقوق پرداختی به هیچ عنوان صحت ندارد و هرگونه پرداختی به مدیران و کارکنان بانک و شرکت‌های تابعه در چارچوب قوانین و مقررات جاری کشور می باشد.

 

اطلاعیه بانک ملت می‌افزاید: پایگاه خبری رویداد 24 با انتشار تصویری از یک نامه داخلی بانک ملت و شرکت واسپاری ملت (سهامی عام) مدعی شد مدیرعامل شرکت واسپاری، 170 میلیون تومان حقوق دریافت می کند.

 

جالب است بدانید این رسانه در اقدامی غیرحرفه‌ای و با هدف فریب افکار عمومی، در حالی در تیتر خبر به عدد 170 میلیون تومان اشاره کرده که در متن همین خبر، این رقم را مربوط به مجموع پرداختی های 2 ماه با احتساب مطالبات، هزینه های بازنشستگی و سایر هزینه‌های غیرمستمر عنوان کرده است.

 

همچنین یادآور می‌شود این مبالغ که مربوط به دو ماه می‌باشد به صورت ناخالص بوده و تمامی کسورات مربوطه را نیز شامل می شود و تاکنون نیز حقوق دریافتی این شخص پایین تر از سقف حداکثر حقوق کارکنان و مدیران دستگاه‌ها بوده است.

 

اظهارات خلاف واقع و مغرضانه این رسانه برای انحراف افکار عمومی و تخریب نام یک نهاد اقتصادی با بیش از 40 میلیون مشتری و صدها هزار سهامدار و بازنشر بی درنگ آن در رسانه‌های معاند و ضد انقلاب مانند ایران اینترنشنال و سابقه همراهی این رسانه با جریانات اغتشاشات پاییز 1401، شائبه هماهنگی این اقدامات را تقویت می‌نماید.

 

بانک ملت با توجه به تشویش اذهان عمومی که توسط بنگاه خبرپراکن ایران اینترنشنال و برخی رسانه‌های همسوی داخلی صورت گرفته است، بر خود لازم می‌داند در راستای استیفای حقوق سهامداران، مشتریان و کارمندان این موضوع را تا حصول نتیجه نهایی از طریق نهادهای قضایی به صورت ویژه پیگیری نماید.

 

گفتنی است؛ حسب اطلاعات واصله، انتشار این خبر کذب، توسط یکی از مدیران برکنار شده یکی از شرکت‌های تابعه بانک، با هدف تخریب و حاشیه‌سازی علیه بانک صورت گرفته است که این موضوع در دست پیگیری است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه