logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه عنوان کرد؛

ثبت رسمی اسناد راه مقابله با جعل و پولشویی

ثبت رسمی اسناد راه مقابله با جعل و پولشویی
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت:ثبت رسمی می‌تواند از معاملات معارض، جعل و پولشویی جلوگیری کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اصغر جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در دومین همایش ملی ایده‌های تحول آفرین ثبتی با بیان اینکه بحث دنیای امروز انسان مغز محور است گفت: یکی از برندگان جایزه نوبل اعلام کرد که برای آینده جهان به جای حرکت به سمت کرات دیگر باید به سراغ مغز می‌رفتیم و ناشناخته‌های دنیای مغز را می‌شناختیم.

وی ادامه داد: در مغز شرایط ثبت وقایع ایجاد شده است و همین ثبت مسئله‌ای بسیار پیچیده است که می‌توان آنرا به مجموعه سازمان ثبت نیز تعمیم داد سازمان ثبت می‌توان از بسیاری از جرایم پیشگیری کرده و بسیاری از دغدغه‌ها را رفع کند.

جهانگیر با بیان اینکه زمانی می‌توان ثبت را در جامعه جاری کرد که فرهنگ آن رواج یافته باشد گفت: مردم هنوز اهمیت ثبت رسمی را به خوبی درک نکرده‌اند و به همین دلیل است که با گذشت بیش از صد سال از قانون رسمی ثبت همچنان اسناد عادی درحال مبادله شدن هستند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: ثبت رسمی می‌تواند از معاملات معارض، جعل، پولشویی، دعاوی کیفری جلوگیری کند و می‌تواند تضمین کننده آینده فرزندان این مرز و بوم باشد اگر مردم بدانند با ثبت رسمی آینده خانوادشان تضمین می‌شود خود برای ثبت رسمی اقدام می‌کنند.

وی با بیان اینکه باید اهمیت اسناد رسمی را به مجموعه‌های دولتی بشناسانیم گفت: اگر دولت متوجه شود که اسناد عادی چه ضرری را به سیستم اقتصادی وارد می‌کند خود پیش قدم می‌شود تا فرایند اسناد رسمی اجرایی شود.

جهانگیر با بیان اینکه با تورم قانون مواجه هستیم گفت: تنها راه کمک به مردم ایجاد قوانین جدید نیست بلکه بسیاری از همین قوانین قدیمی منجر به ایجاد مشکلات شده‌اند مشکلات کنونی کمبود قوانین نیستند بلکه فقدان عدم نظارت بر اجرای قوانین است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه اظهار داشت: اجرایی نشدن کامل حدنگاری عدم همکاری‌هایی است که به وقوع می‌پیوندد درحال حاضر بسیاری از حرایم با اختلافات حدودی مواجه هستند.

وی با بیان اینکه هرکجا ثبت رسمی انجام می‌شود امنیت پایدار ایجاد می‌شود گفت: اگر به دنبال ایجاد تحول و کمک به سازمان ثبت هستیم باید راه‌های هرچه بیشتر ضمانت اجرا را ایجاد کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه