logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون بهداشت وزارت بهداشت:

باید آمادگی شیوع احتمالی یک بیماری نوپدید را داشته باشیم

باید آمادگی شیوع احتمالی یک بیماری نوپدید را داشته باشیم
معاون بهداشت وزارت بهداشت، فعال بودن نظام رصد و مراقبت بیماری ها را مورد تاکید قرار داد و گفت: باید آمادگی لازم برای شناسایی و شیوع احتمالی یک بیماری نوپدید را داشته باشیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین فرشیدی در اجلاس مدیران و رؤسای گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه‌های علوم پزشکی اظهار داشت: چند روز پیش مقاله‌ای چاپ و مشخص شد که پس از ۲۰ سال که مالاریا در آمریکا وجود نداشت، ۵ نمونه جدید شناسایی شد.

وی با اشاره به تسهیل رفت و آمدها بین کشورها و مناطق مختلف در دوران کنونی و نقش آن در انتقال برخی بیماری‌ها، یادآور شد: کووید ۱۹ درس‌های زیادی به دنیا داد که باید این درس آموخته‌ها برای مقابله با بیماری‌ها و بحران‌های احتمالی آینده، به تجربه اجرایی در برنامه‌های نظام سلامت تبدیل شود. کووید ۱۹ بسیاری از برنامه‌های مبارزه با بیماری‌های واگیر را تحت تأثیر قرار داد.

معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: توجه به بیماری‌های غیرواگیر نباید ما را از بیماری‌های واگیر، غافل کند بنابراین نظام مراقبت و رصد بیماری‌ها، باید پویا و فعال باشد. از سوی دیگر همیشه باید آمادگی لازم برای شناسایی و شیوع احتمالی یک بیماری نوپدید را داشته باشیم.

فرشیدی با اشاره به موفقیت‌های نظام سلامت در کنترل مرگ و میر نوزادان، کودکان و مادران باردار و بسیاری از بیماری‌های واگیر، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۷۵ تا ۸۳ درصد از موارد مرگ و میر، مربوط به بیماری‌های غیرواگیر است که یکی از عوامل آن می‌تواند موفقیت در اجرای برنامه‌های مقابله با بیماری‌های واگیر و کاهش سهم این بیماری‌ها در عوامل مرگ و میر باشد.

وی، اولویت‌های معاونت بهداشت وزارت بهداشت در سال جاری را اجرای قانون جوانی جمعیت و همچنین سلامت خانواده دانست و گفت: اجرای این برنامه‌ها می‌تواند در راستای کنترل بیماری‌های واگیر، مؤثر باشد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: اجرای برنامه سلامت خانواده از اولویت‌های مهم دولت است و منابع مورد نیاز آن نیز تأمین شده است. رئیس جمهور نیز تاکید ویژه ای بر اجرای این برنامه دارد به گونه‌ای که در مراسم افتتاح کلان بیمارستان غدیر، سه بار در زمینه تقدم بهداشت بر درمان و اجرای برنامه سلامت خانواده، تاکید کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه