logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دانا گزارش می دهد؛

گزارش بورس امروز 25 تیر ماه/ 49 هزار و 593 واحد ریزش

گزارش بورس امروز 25 تیر ماه/ 49 هزار و 593 واحد ریزش
شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز با کاهش 49 هزار و 593 واحدی نسبت به روز قبل همراه شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  بورس اوراق بهادار تهران امروز در یک روند رو به ریزش قرار گرفت، به گونه‌ای که شاخص کل با از دست دادن 49 هزار و 593 واحد به رقم 2 میلیون و 21 هزار و 296 واحد رسید. همچنین شاخص هم‌وزن با از دست دادن 19 هزار و 515 واحد به رقم 708 هزار و 496 واحد رسید.

ارزش روز بازار به بیش از 7 میلیون و 332 هزار میلیارد تومان رسید.

معامله‌گران امروز بیش از 8.2 میلیارد سهام، حق‌تقدم و اوراق مالی در قالب 382 هزار فقره معامله و به ارزش 5 هزار و 516 میلیارد تومان داد و ستد کردند.

امروز همه شاخص‌های بورس به رنگ قرمز درآمدند به گونه‌ای که شاخص کل و شاخص قیمت با معیار وزنی ارزشی نسبت به روز قبل 2.39 درصد کاهش یافتند.

این دو شاخص با معیار هم‌وزن 2.68 درصد افت کردند. شاخص ازاد شناور 2.39 درصد کاهش یافت. شاخص بازار اول بورس 2.69 درصد افت کرد. شاخص بازار دوم بورس 2 درصد کاهش یافت.

نمادهایی که قبلا شاخص‌ساز بودند امروز بیشترین اثر کاهشی در شاخص بورس را داشته که می‌توان به پتروشیمی خلیج‌فارس، فولاد مبارکه، شستا، هلدینگ نفت و گاز و پتروشیمی تأمین، پالایش نفت اصفهان، بانک ملت و سرمایه‌گذاری غدیر اشاره کرد.

در فرابورس ایران هم اوضاع امروز مناسب نبود، به گونه‌ای که شاخص کل در پایان معاملات با عقب‌نشینی 707 واحد به رقم 26 هزار و 478 واحد رسید.

ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به بیش از یک‌میلیون و 429 هزار میلیارد تومان رسید.

ارزش بازار پایه فرابورس 495 هزار میلیارد تومان شد.

معامله‌گران امروز بیش از 5 میلیارد سهام در قالب 270 هزار فقره معامله و به ارزش 4 هزار و 507 میلیارد تومان داد و ستد کردند.

امروز نمادهای آریا ساسول، سنگ‌آهن گهرزمین، مالی سپهر صادرات، ایران‌خودرو دیزل، پتروشیمی تندگویان، فولاد هرمزگان و انتخاب الکترونیک به ترتیب بیشترین اثر کاهشی در شاخص فرابورس را از خود به جای گذاشتند.

امروز شاخص کل و شاخص قیمت فرابورس نسبت به روز قبل 2.6 درصد کاهش یافتند. همچنین این دو شاخص با معیار هم‌وزن 3.42 درصد کاهش یافتند.

شاخص بازار اول فرابورس 2.81 درصد افت کرد. شاخص بازار دوم فرابورس 2.51 درصد افت کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه