logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  2. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  3. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  4. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  5. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  6. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  7. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  8. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  9. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  10. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  11. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  12. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  13. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  14. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  15. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  16. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  17. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  18. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  19. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  20. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است

اسلامی:

«دِرو کردن» استعدادها اولویت کشورها است/ تمام هیاهوی هسته‌ای برای جلوگیری از پیشرفت ماست

«دِرو کردن» استعدادها اولویت کشورها است/ تمام هیاهوی هسته‌ای برای جلوگیری از پیشرفت ماست
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: فرآیند رفتن دانشجویان و متخصصان به سایر کشورها به چند روز و چند هفته کاهش یافته است؛ چراکه کشورها درو کردن و وارد کردن استعدادها به کشور خود را در بالاترین اولویت قرار داده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد اسلامی در آیین انعقاد تفاهم نامه بین وزارت آموزش و پرورش و سازمان انرژی اتمی ایران و مراسم اختتامیه جشنواره علمی "من فناوری هسته‌ای هستم"، اظهار کرد: پیش‌تر وقتی یک دانشجو یا متخصصی تقاضای رفتن به کشوری را مطرح می‌کرد باید یک پروسه زمانی طولانی طی می‌شد اما این فرآیند امروز به چند روز و چند هفته کاهش یافته است چراکه کشورها درو کردن و وارد کردن استعدادها به کشور خود را در بالاترین اولویت قرار داده‌اند.

وی ادامه داد: گرفتن استعدادها همیشه عامل کِشنده و بُرونی ندارد بلکه عاملی هم از درون دارد که آن استعداد را به کشور دیگر پرتاب می‌کند. این امر متاثر از شرایط محیطی است که اولین آن در مدرسه و سپس دانشگاه و از آن مهم تر آینده شغلی فرد است.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، ادامه داد: اصل پیشرفت ایمان، پایداری، عشق به میهن و ملت و عشق به عزت آفرینی است.  دنیا دنیای زور و رقابت است، نه رقابت در شرایط برابر بلکه رقابت در شرایطی که سنگ می‌اندازند تا کسی راه نرود. رقابت در شرایط نابرابری و در ایجاد موانع بسیار است تا خود را همواره پیروز میدان معرفی کنند. تمام هیاهویی که برای هسته‌ای ایجاد کرده‌اند برای این است که پیشرفت ما اتفاق نیفتد. امروز غارتگری سمبل محتوایی است که جلوه های آن به استدلال ها و مهارت‌ها رسیده است و تورهایی پهن می‌کنند.

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص افزایش ۲۰ برابری رشته‌های هسته‌ای، تاکید کرد: ظرفیت سازی کردن برای کشور نیازمند وجود نیروی با استعداد است که در این راه عاشقانه قدم زند. سازمان انرژی اتمی امروز از افتخارات تاریخ معاصر کشور است که در تهدید، تحریم، تخریب، عملیات تروریستی و ترور و فشار روزانه روانی، همکاران ما توانستند در خیلی از سر فصل های هسته ای با این همه مزاحمت و محدودیت جزو کشورهای تراز اول باشند. این چیزی نیست که غلو کنیم و حقیقتی است که وجود دارد و در محیط بین الملل هم به آن اعتراف می‌کنند.

اسلامی همچنین با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در ۲۱ خرداد، افزود: باید پرورش شخصیت خودباور، توانا و اثر گذار و کارآمد را با همکاری آموزش و پرورش و خانواده ها انجام دهیم. این جشنواره یک گام از این عملیات است که تحقق آن مرکب از عناصر مختلف است. زمانی که دکتر صحرایی رییس دانشگاه فرهنگیان بودند تفاهم نامه ای در خصوص برگزاری کارگاه و... برای معلمین داشتیم که ایشان وزیر شدند و امروز این تفاهم‌نامه امضا می‌شود. سازمان انرژی هسته‌ای مبدل فناوری های تولیدی بوده و در کنار آن خودش هم مصرف کننده بوده است. امروز گام سوم تکمیلی ما این است که این فناوری را در خدمت همه بخش‌های جامعه بگذاریم  و گسترش دهیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه